Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Wow! De szép ez a szöveg állomány
Ha nem gond kérdeznék párat.
A nanda-tól nandj-ig tartalom feltehetőleg az én tabomon is így található meg, és ugyan ezeket az adatokat takarják (bootloader stb.)?
Amikor a mentést csinálom (a jó készülékemről) elég annyit tennem, hogy a Play-ről telepítem a Terminal Emulator alkalmazást, majd betűről betűre bepötyögöm a su -tól a databk-umount-at-boot.img -ig általad beírt szöveget? Illetve meg tudom ezt csinálni Windows 7-tel összekötött PC-ről is? (Már csak a gyorsabb írogatás miatt)
Ezt követően fut majd le a "dos-os" kép?És végül, de nem mellékesen hogyan lesz ebből 1 db img fájl, amit a LiveSuite-tal fel tudok rakni a "gyengélkedő" testvérkére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest