Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Nem , hogy nem biztos, hogy olyan egyszerű, de nyugodtan kimondhatjuk, hogy nagyon nehéz feladat ez. Rutintalanul én bele sem tudok fogni addig, amíg valaki "nem fogja a kezem". Sok tanácsot, tippet kaptam eddig, egyszer majd csak összeáll a kép, aztán csak születik megoldás a tab megfelelő életre keltésére. Addig, míg ez nem jön össze, legfeljebb cserélgetem az A13 jsaQ88-as romokat, hátha véletlenül belenyúlok a jóba, és olvasok szorgalmasan. Azért nagyon hálás lennék, ha esetleg közelebb kerülsz a megoldáshoz, azt megosztanád velem is. És köszi az eddigi tippeket is.
-
paolinho
addikt
Wow! De szép ez a szöveg állomány

Ha nem gond kérdeznék párat.
A nanda-tól nandj-ig tartalom feltehetőleg az én tabomon is így található meg, és ugyan ezeket az adatokat takarják (bootloader stb.)?
Amikor a mentést csinálom (a jó készülékemről) elég annyit tennem, hogy a Play-ről telepítem a Terminal Emulator alkalmazást, majd betűről betűre bepötyögöm a su -tól a databk-umount-at-boot.img -ig általad beírt szöveget? Illetve meg tudom ezt csinálni Windows 7-tel összekötött PC-ről is? (Már csak a gyorsabb írogatás miatt)
Ezt követően fut majd le a "dos-os" kép?És végül, de nem mellékesen hogyan lesz ebből 1 db img fájl, amit a LiveSuite-tal fel tudok rakni a "gyengélkedő" testvérkére?
-
paolinho
addikt
Hát nagyon restellem, de sajna Linuxban egyáltalán nem jeleskedem. Van esély arra szerinted, hogy ilyen magamfajta műkedvelő érdeklődő is közelebb kerülhessen a probléma megoldásához? Pl. egy fórumtárs segítségével a QtADB-t használva már sikerült némi adatot kiolvasni a rom-ból, de ez még nem volt elégséges a feladat leküzdéséhez.
-
paolinho
addikt
Kipróbáltam kétszer két különböző kártyával (16Gb, 4Gb), sajnos nem engedi innen így visszaállítani a ROM-ot. Megakad rendre annál a Mid..izénél. Tegnap találtam egy működőképest, de annál meg kb. 1 cm-rel balra el volt csúszva a kép. A LiveSuite-tal próbalgatok romokat cserélgetni, de ebből az AllWinner A13-asból iszonyatosan sok van fent a Net-en és amelyik felmegy közülök, ott nem működik az érintőképernyő. Jó lenne, ha volna valamilyen megoldás arra, hogy a két tökegyforma Tab jól működőjéről le lehessen valahogy hámozni a tuti jó romot.
-
paolinho
addikt
-
paolinho
addikt
Bocsi hogy nem pont ide illő a kérdés, de a téma hasonló, csak ezért bátorkodom feltenni. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy van arra esetleg van ötlet, hogy egy MID Q88 All Winner 13 procis tabletről miként lehetne gyári romot lementeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest