- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy másik telefont és próbaképp feltettem a viber-t be is állítottam ugye kérte a telefonszámot és küldte a kódot beírtam, a régi telefonra jött meg a kód mert abban volt a SIM kártya. Az a gondom, hogy az összes beszélgetésem elveszett a régi telefonról is. Sajnos nem tudtam, hogy nem lehet 2 telefonon egyszerre.
Valahogy vissza lehet ezt állítani? Elvileg meg kell lennie mert 159MB-ot ír ki összes adatként. Ez egy MyPhone Fun4-es egyszerű telefon 5.1 van rajta elvileg Spreadtrum SC8830 van benne.PC-n is fent van a viber ott az összes beszélgetésem megvan, hogy tudom átmásolni vagy visszanyerni a beszélgetéseket?
Másik fórumon olvastam van rá megoldás csak én nem értek hozzá.A legfurcsább az hogy miért nem szinkronizál PC-ről telefonra mikor visszafelé igen. A legszebb az hogy a PC-s verzión nincs mentési lehetőség se pl. drive-ra mert már ezt is javasolták egy adatmentő cégnél csak olyan nincs a PC-sen.
Nagyon fontos lenne akár fizetnék is érte kérem segítsen valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Foxpost
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Insta360 X4 1 év garancia
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest