Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
már nem emlékszem, valami nem volt jó hozzá... pedig gyári rom volt ,bíztam benne ezért is mertem formatot nyomni ,gondoltam a 4.4 más fájlrendszer vagy valami, nem is gondoltam hogy imei vesztés lesz.
és a videón az volt hogy download all, mindenhol pipával.
viszont azóta ezt olvastam: A PRELOADERT és a DSP_BL-t sose cseréljük, csak ha minden kötél szakad (tégla a készülék). A BOOT, UBOOT, EBR1, MBR , LOGO file-okat sem érdemes cserélni, ha egy jól működő telefonon cserélünk ROM-ot pl. frissítés vagy nyelv hiány miatt.
Amit lehet cserélni, az a RECOVERY - ha valakinek igénye van CWM-re (ha kész ROM-ot kapsz és "átlag" user vagy akkor általában nincs), illetve ami esetünkben lényeges az az ANDOID vagyis a system.img file.
azért is kérdeztem hogy akkor hogy is van ez...
de egyenlőre nem piszkálom, örülök hogy gyári(?) a rendszer.
még1x köszi a segítséget, tudtam én hogy téged kell keresni, de most már a privát üzeneteim figyelmen kívül hagyhatod
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest