- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
már nem emlékszem, valami nem volt jó hozzá... pedig gyári rom volt ,bíztam benne ezért is mertem formatot nyomni ,gondoltam a 4.4 más fájlrendszer vagy valami, nem is gondoltam hogy imei vesztés lesz.
és a videón az volt hogy download all, mindenhol pipával.
viszont azóta ezt olvastam: A PRELOADERT és a DSP_BL-t sose cseréljük, csak ha minden kötél szakad (tégla a készülék). A BOOT, UBOOT, EBR1, MBR , LOGO file-okat sem érdemes cserélni, ha egy jól működő telefonon cserélünk ROM-ot pl. frissítés vagy nyelv hiány miatt.
Amit lehet cserélni, az a RECOVERY - ha valakinek igénye van CWM-re (ha kész ROM-ot kapsz és "átlag" user vagy akkor általában nincs), illetve ami esetünkben lényeges az az ANDOID vagyis a system.img file.
azért is kérdeztem hogy akkor hogy is van ez...
de egyenlőre nem piszkálom, örülök hogy gyári(?) a rendszer.
még1x köszi a segítséget, tudtam én hogy téged kell keresni, de most már a privát üzeneteim figyelmen kívül hagyhatod
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest