- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
Szia!
Lehet, hogy nem jó topikba írok, de már mindent átkutattam, és nem találtam megoldást...
A helyzet, hogy vettem egy egy noname okostelót innen: http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
Most hagyjuk, hogy miért vállaltam be, amúgy nem lenne rossz kis teló, persze, nem négymagos proci van benne, hanem egy MT6577-es (még sincs 3G?), 1G RAM, stb...
A lényeg, hogy nem találtam hozzá ROM-ot, és CWM recoveryt sem csináltam, sajnos...
Rootolni tudtam, de CWM-et felrakni már nem, aztán spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam...
Most már a számítógép fel sem ismeri, hiába dugom rá...A gyári recovery módot sem tudom elérni, teljesen halottnak tűnik a masina...
Tudom, hogy ostobaságom határtalan, de ha mégis lenne valami ötleted, hgyan lehetne megpróbálni visszahozni a halálból, átnéztem néhány repair, fix stb. módszert (főleg az xda-ról), de egyik sem működik...
Ha lenne valami ötleted, irtózatosan hálás lennék...
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest