Új hozzászólás Aktív témák

• magyar közöny

csendes tag

Szia!
    Lehet, hogy nem jó topikba írok, de már mindent átkutattam, és nem találtam megoldást...
    A helyzet, hogy vettem egy egy noname okostelót innen: http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
    Most hagyjuk, hogy miért vállaltam be, amúgy nem lenne rossz kis teló, persze, nem négymagos proci van benne, hanem egy MT6577-es (még sincs 3G?), 1G RAM, stb...
    A lényeg, hogy nem találtam hozzá ROM-ot, és CWM recoveryt sem csináltam, sajnos...
    Rootolni tudtam, de CWM-et felrakni már nem, aztán spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam...
    Most már a számítógép fel sem ismeri, hiába dugom rá...A gyári recovery módot sem tudom elérni, teljesen halottnak tűnik a masina...
    Tudom, hogy ostobaságom határtalan, de ha mégis lenne valami ötleted, hgyan lehetne megpróbálni visszahozni a halálból, átnéztem néhány repair, fix stb. módszert (főleg az xda-ról), de egyik sem működik...
    Ha lenne valami ötleted, irtózatosan hálás lennék...
    A segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés