Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- 

magyar közöny csendes tag Szia! 
 Lehet, hogy nem jó topikba írok, de már mindent átkutattam, és nem találtam megoldást...
 A helyzet, hogy vettem egy egy noname okostelót innen: http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
 Most hagyjuk, hogy miért vállaltam be, amúgy nem lenne rossz kis teló, persze, nem négymagos proci van benne, hanem egy MT6577-es (még sincs 3G?), 1G RAM, stb...
 A lényeg, hogy nem találtam hozzá ROM-ot, és CWM recoveryt sem csináltam, sajnos...
 Rootolni tudtam, de CWM-et felrakni már nem, aztán spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam...
 Most már a számítógép fel sem ismeri, hiába dugom rá...A gyári recovery módot sem tudom elérni, teljesen halottnak tűnik a masina...
 Tudom, hogy ostobaságom határtalan, de ha mégis lenne valami ötleted, hgyan lehetne megpróbálni visszahozni a halálból, átnéztem néhány repair, fix stb. módszert (főleg az xda-ról), de egyik sem működik...
 Ha lenne valami ötleted, irtózatosan hálás lennék...
 A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest