- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008 óta van 7személyesem, Hát bizony lemaradtam 2 évvel...
Nem írtad, milyet használsz, használtál. Dízel, benzines, márka, típus...kettőstömegűvel, részecskeszűrővel, annak biztosan nem lesz semmi baja, mi baja is lehetne
Mai benzinesekben is egyre gyakoribb, nem?az az 1.9-2 diesel is fújt, szerinted ha nem lenne fújva, hogyan ménne? egy dízel lehet fújt, egy otto meg nem?
Miért ne lehetne fújt (turbó)?
De jobbára 1.5T, 1.6T benzinest akar mindenki összehasonlítani 2.0TD-vel. Az rendben van?
Ha lenne az 1.7 tonnás autóhoz 2.0T benzines, vagy 2.2T benzines akkor más lenne a helyzet.hát ha meg van fújva az a kis ccm, akkor ugye miről beszélünk?
Nyomatékgirbegurba megvan? Rugalmasság megvan? Tömeg/LE, Tömeg/Torque arányok megvannak?én előző autóm értékvesztése
Nem ez alapján fogok választani. Használni akarom hosszú távon. 3 gyerek normálisan férjen el, ne legyen dobozos, és ezek a fő szempontok. Nem úgy akarnék választani, hogy most legyen olcsóbb, és kevesebbet vesztek majd rajta a használt piacon. Most nem erről szól.
Amúgy meg igen, ezt is átbeszéltük. Tudom, hogy a divatos SUV-ok értékvesztése kisebb. Ettől még nem lesz szempont.Francia cégnél dolgozom. Tudom, miről beszélek. Olaszokkal is kapcsolatban állok...
Ettől még nem állítom, hogy a németek hullaprecízek.véletlenül sem lecsapni még amíg van egy egyhatos szívőbenzinesre.
7 személyes autónál? Nem. Nekem nem.egy nulladik kérdés, mennyit szánsz rá?
Ha minden összejön, akkor 6.2M a felső limit (plusz a 2.5M állami támogatás); majd jövőre, ha lejárnak az életbiztosítások (nem hajt a tatár, előre és hosszú távra gondolkodok). Ebből kijön egy VW Touran, vagy egy készleten lévő S-Max. Mindkettő benzines példány - ahogyan feleség óhajtá vala.Na és nálunk 1 dolog biztos: a változás. (na meg persze a halál, csak azt most nem számítottuk a képletbe)
-
plömplöm
őstag
hehe, csak viccből megnéztem, az én előző autóm értékvesztése a 11 év alatt 210ezer huf/év volt. egy ilyen jelenleg 10millás ford s-max mondjuk 8ésfélért elhozva, és azt nézve, hogy most egy 2008-as s-max 1.7-2.3milla között van , az mennyi is, 591ezer? jajó, akkor ilyet kell venni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahonnan mi elindultunk az az, hogy Anyókának jövőre szeretnénk venni valami mást a 20 éves F Astra helyett. És akkor...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest