- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bővült az irodalomlista két jó cikkel.

-
A cikk célja az volt, hogy leellenőrizzem, amit több cap. multiról szóló cikk sugall, hogy a dropout növelésével növelhető a szűrés hatékonysága. Egyértelműen kijött, hogy ez csak akkor igaz, ha a zajamplitúdó nagyobb a dropoutnál.
Ehhez azonban nem használhattam a frekvenciamenet-szimulálást, mivel a zajtüskék rövid időtartamuk miatt nem növelik lényegesen a kimenőfesz. RMS-értékét, így a frekvenciamenet-változásban nem látványos, amikor előbukkannak. Márpedig az ember reflexből csak frekimeneten ellenőrzi egy szűrő hatékonyságát. Most viszont tranziensvizsgálatot kellett csinálni, hogy lássam a peak to peak értékeket. -
-
.DLL
veterán
Ez mekkora ötlet!
Én utána néztem a működésének, de egy kezdőnek, vagy laikusnak vagy csak érdeklődőnek kiegészíthetnéd a bejegyzést a működés rövid leírásával, hogy hogyan "játssza el" egy nagyobb kapacitás szerepét a kapcsolás.
-
-
Zoja™
őstag
Nem vagyok grammar nazi, de ez szemet szúrt... Mi az a capacitássokszorozó?
Vagy capacity, vagy kapacitás, de a kettőt összehozva mosolyt csalt az arcomra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és nyilván azt érdekli akit érdekel a téma.
(Mai bölcsesség rovatunk után időjárás)