Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bővült az irodalomlista két jó cikkel.

-
A cikk célja az volt, hogy leellenőrizzem, amit több cap. multiról szóló cikk sugall, hogy a dropout növelésével növelhető a szűrés hatékonysága. Egyértelműen kijött, hogy ez csak akkor igaz, ha a zajamplitúdó nagyobb a dropoutnál.
Ehhez azonban nem használhattam a frekvenciamenet-szimulálást, mivel a zajtüskék rövid időtartamuk miatt nem növelik lényegesen a kimenőfesz. RMS-értékét, így a frekvenciamenet-változásban nem látványos, amikor előbukkannak. Márpedig az ember reflexből csak frekimeneten ellenőrzi egy szűrő hatékonyságát. Most viszont tranziensvizsgálatot kellett csinálni, hogy lássam a peak to peak értékeket. -
-
.DLL
veterán
Ez mekkora ötlet!
Én utána néztem a működésének, de egy kezdőnek, vagy laikusnak vagy csak érdeklődőnek kiegészíthetnéd a bejegyzést a működés rövid leírásával, hogy hogyan "játssza el" egy nagyobb kapacitás szerepét a kapcsolás.
-
-
Zoja™
őstag
Nem vagyok grammar nazi, de ez szemet szúrt... Mi az a capacitássokszorozó?
Vagy capacity, vagy kapacitás, de a kettőt összehozva mosolyt csalt az arcomra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nyilván azt érdekli akit érdekel a téma.
(Mai bölcsesség rovatunk után időjárás)