Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jujj, tényleg. Most, hogy mondod....Párszor elakadtam vagy nem értettem valamit, aztán a google kidobta a prog.hu-t. Na ott aztán lestem micsoda kunyerálás megy sokszor... Szerintük ez maradandó tudás lesz így? Meg egyáltalán ha így végzi el a sulit és a végén kigurul egy 2-essel és elkezd dolgozni akkor is ezt fogja csinálni? Ott már ez nem fog menni...Ergo nincs értelme "csalni". Vérrel, verejtékkel meg kell tanulni. Kész.
Jó lesz angolul is. Lényeg, hogy .NET/C#. Ha nem 2008 csak 2005 az is jó.
Köszönöm. -
cyanide Jah...Már előre kíváncsi leszek milyen feladatokkal jönnek ide...kb 3 órán kellett volna figyelni/ott lenni de még erre sem voltak képesek - szintű lesz a dolog. A környezetemben láttam pár ilyen esetet.
Tudom ez nem nagyon vág ide, de nincs meg valakinek elektronikus formában a Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt ? Előre is ezer köszönet, ha el tudná küldeni. Ha esetleg van más VS 2008 C# könyv az is érdekelne.
üdv
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest