- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jujj, tényleg. Most, hogy mondod....Párszor elakadtam vagy nem értettem valamit, aztán a google kidobta a prog.hu-t. Na ott aztán lestem micsoda kunyerálás megy sokszor... Szerintük ez maradandó tudás lesz így? Meg egyáltalán ha így végzi el a sulit és a végén kigurul egy 2-essel és elkezd dolgozni akkor is ezt fogja csinálni? Ott már ez nem fog menni...Ergo nincs értelme "csalni". Vérrel, verejtékkel meg kell tanulni. Kész.
Jó lesz angolul is. Lényeg, hogy .NET/C#. Ha nem 2008 csak 2005 az is jó.
Köszönöm. -
cyanide Jah...Már előre kíváncsi leszek milyen feladatokkal jönnek ide...kb 3 órán kellett volna figyelni/ott lenni de még erre sem voltak képesek - szintű lesz a dolog. A környezetemben láttam pár ilyen esetet.
Tudom ez nem nagyon vág ide, de nincs meg valakinek elektronikus formában a Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt ? Előre is ezer köszönet, ha el tudná küldeni. Ha esetleg van más VS 2008 C# könyv az is érdekelne.
üdv
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- League of Legends
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest