- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Végülis ja, apikat, meg csúcsra hegyezett komponenseket, de engem, mint 4gl programozót igazából ez érdekel. Nem akarok küzdeni azzal, hogy a videókártya hogyan jelenit meg a windowsban egy keretet, benne szürke ablakot, a gombok hogyan lesznek 3D-sek, stb. Engem az érdekel, hogy ha valami üzenet kell, az ugorjon fel, azt kész. Nyilván a Doom4 megirásához ez kevés.
A siemenses dologra teljesen jól rátapintottálTán dolgoztál ott?
Delphivel kapcsolatban mindig ezt hozzák fel ellenérvnek. De mit érdekel engem, hogy nem portolható Sunra meg X25-re? Windowson (sőt, linuxon, és mostmár winmobilon is) szépen fut, megy, könnyü, gyors, hatékony. Kommunikál mindenféle adatbázissal (oracle, Mssql, stb), és ez az esetek nagy részében bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest