- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
Annál a cutted-nál könnybe lábadt a szemem.
-
Mr. Y
őstag
Sosem olvastam át, de engem konkrétan ilyen jellegű posztok miatt eddig 3x tiltottak ki a lapcsaládról és vagy 2 topikból határozatlan időre. Hiába voltak hasznosak az általam készített és megosztott tartalmak is, erre hivatkoztak. Önreklámozás. Így én feladtam ezt itt, ezen a lapcsaládon
-
Bzozoo
tag
Rendben, akkor törlöm, de én úgy vélem a videóim hasznosak a webfejlesztés iránt érdeklődők számára.
Update:
Nem találtam ilyen passzust az ASzF-ben, hogy ne lehetne blogbejegyzsében felhívni a figyelmet egy YouTube csatorna követésére, de ha átsiklottam felette, akkor érdekelne pontosan melyik rész az, amelyik ezt tiltja. -
Mr. Y
őstag
Szia!
Egy hasznos jótanács: Vigyázz az ilyen jellegű bejegyzésekkel, mert sértik a PH! alapelveit és kizárást is vonhat maga után. Az önreklámozással nem viccelnek, én már csak tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest