Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Rickazoid
üzenetére
"Kényelmesebb a normál méretű, alacsonyabb és kellemesebb, nem kopó felületű, csuklótámaszos billentyűzete, mint az általában PC-k mellé vett magas gombú, zörgő, csuklótámasz nélküli billentyűzet? Igen."
Szerintem meg nagyon nem... (Leszámítva talán a legdzsunkább billeket.)
"Kell az átlagnak 15,4"-nál nagyobb kijelző? Nem."
Utazás közben túl nagy, egész napra túl kicsi...
"És akinek 17" kell? Olyan is van."
Nem hogy jó drága, de még a legvacakabb TN... (Jó, majd jön az OLED, de hol vagyuk még attól, hogy elég olcsó is legyen?)
"Notebookot egy kézben, akár táskában? A legnehezebb is csak 4 kg körüli, ennyit bárki elbír fél kézzel."
Na persze...
Eszembe nem jutna 1 kg-nál nehezebbet hurcolászni. Talán még azt sem. És szerintem a többség így van vele.Egyszóval, szerintem az átlagember úgy van vele, hogy a mobil cucc legyen olyan kicsi és könnyű, hogy alig lehessen megérezni, de azért pár dologra jó legyen, otthonra meg legyen valami komolyabb cucc is. Csak nem éppen a mai robosztus, helyhez kötött PC, hanem esetleg ide jöhet egy laptopféleség vagy akár valami mini dobozos PC (nem feltétlen Wintel) vagy HTPC-féleség, akár a ma már monitorként is teljesen jól használható tévére kötve (vagy épp beleépítve). De ezek is majd csak akkor, ha ár/teljesítményben rendben lesznek, mert most még nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Eszembe nem jutna 1 kg-nál nehezebbet hurcolászni. Talán még azt sem. És szerintem a többség így van vele.