- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
essél nyugodtan neki, és beszámolhatsz az eredményekről, nekem csak 4-5 procival volt dolgom, és már úgy is volt szórás. A 270X alá rendesen ki kell taposnod a belét, olyan 4,4ghz körül tuti elég lenne alá. Sajnos az i5-re váltást megéreztem bőven ennél gyengébb VGA-val is.
-
Buci21
addikt
válasz
Daszkalosz19 #8 üzenetére
azt hiszem igen, bár most el vagyok havazva a saját hülyeségem által... egy galaxy tabot frissítek + egy mac g5 házat építek át PC-nek xD de amint lehet, írok...
-
Buci21
addikt
emeli az északi híd hőmérsékletét, de ezek a hidak régi, nagy csíkszelességgel készült chipek, bírják a meleget tisztességesen, szóval amiatt nem kell aggódni, maximum, ha feszt emelsz az északi hídnak is, akkor már nem árt egy hűtő rá pluszban
(#5) TechN7ne :
simán lehet, h levettem, hogy tuti ne a memória halálozzon el tuningkor, de nem emlékszem már, asszem igazad leszBár ha jól emlékszem az alaplap nem támogat 1066-nál kisebbet, szóval passz, rég írtam már, sztem is 1600 lesz az
-
Buci21
addikt
Minden észrevételt, kérdést szívesen várok, ha valamit rosszul írtam, sürgősen javítsatok
THX Buci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A cikk megírásának egyik oka egy, a tuning felől érdeklődő kolléga. A másik természetesen az, hogy szeretek ezzel...
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- LG 27BP450Y-B - IPS - 75hz
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest