Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz Fücsök007 #706 üzenetére
Megkérdeztem a PR-Telekom-ot: jövőre kezdik az optika kiépítését Tiszavasváriban.
Remélem, hogy nem tolódik tovább a határidő.
Válaszolván egy másik hozzászólásra: én sem értem, hogy miért nem fejlesztett a telekom itt. Bárkivel beszéltem, mindenki hiányolja a gyors és stabil netet, hajlandó többet is fizetni érte. Tehát az igény megvan rá. Lehet, hogy csak egy igényfelmérő emberkét kellett volna kiküldeni és látták volna, hogy van itt üzlet! Még akár előszerződéseket is lehetett volna kötni. Persze nem úgy, hogy 1/1 a garantált... vagy még annyi sem...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
e90lci
senior tag
válasz Fücsök007 #706 üzenetére
Szia
Hát nekem még 120/10 es van ami elég stabilan működik,de inkább csak onnan kezdve,hogy a szolgáltatói kábelmodem mögött intéz minden feladatot egy mikrotik router.Vagy épp jól vagyok szegmentálva,lehet ez csak az én szerencsém.De viszont az nem,hogy 24/3 csatornán már az 500/20 as net is elmenne koaxon,de a Telekom és a Kalásznet hülyesége miatt max csak ez lehet.Vagy válthatok "vissza" 150/5 re azért írom így mert az visszalépés lenne a feltöltés miatt.De nem hiszem azért el,hogy egy 15000 fős város nem érné meg a Telekomnak beoptikázni.Nem vagyok torrent huszár sem nem arra kellene a nagyobb feltöltés.Kíváncsi leszek mi lesz a vége.Van egy tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest