- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed #3771 üzenetére
Az ilyen VDSL-eknek GPRS-eknek egyebeknek is igyekeztem utána járni, de nálunk semmi nem volt elérhető, ésszerű keretek között...
volt valami internet (asszem műholdas) ami lefelé 16Mbitet igényelt volna és kb bárhol elérhető, de felfelé kellett egy 56K-s telefonvonal minimum (de ADSL-t ajánlottak hozzá, ami nekem ugye a vágyaim netovábbja volt), szóval nagyon bentebb azzal sem lettem volna ...
Később egy barátnőmnek volt ilyen aki a pusztában lakott (majdnem szószerint) akkor alaposan megtanulmányoztam és arra jutottam, hogy egyáltalán nem baj. hogy nem volt ilyenem. Ő is hamar áttért a mobilnetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest