- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
A Szigetvári járás településeivel hogy áll a Telekom? Ha már itt tartunk és vannak kapcsolataid, akkor örülnék egy kis fejtágításnak, mivel nem akarom ezt a Vidékháló mutyit itt látni, mint egyetlen optikát fejlesztő céget, miközben tulajdonképpen jelen pillanatban is Telekomos vezetékes netre van előfizetésem. Örülnék, ha kiderülne hogy létezik alternatíva, ráadásul pont Telekom (mindenből Telekom van itthon Magenta1-ben).
-
Sirandrish
legenda
Tiszalök!
Most volt fejlesztés elvileg, koax fronton, de ide nem jutott belőle, mert mint említettem ide kéne oszlop meg minden, és ezt nem akaródzik letenni.
Már vagy 3-4 alkalommal futottam lyukra, mikor valaki/valami miatt úgy volt hogy lett fejlesztés..megrendeltem a nagyobb netet, de mindannyiszor csalódnom kellett, mert a szerelők közölték hogy bekaphatom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged