Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• embe

nagyúr

válasz troll81 #9447 üzenetére

Szia!
    nekem is ilyen teszterem van, december végén vettem. Korábban volt más Konnwei cuccom, jó volt. Neked mit mutat az eszköz infó? Azért vagyok kíváncsi mert volt olyan fórumtárs aki leírta hogy az övének a sorszáma ugyanaz volt mint egy YT videóban lévőé. Igaz az más márkájú volt. Én találtam egy YT videót, abban más volt.
    Nálam ez van:

• Zoli bácsi

őstag

válasz troll81 #9447 üzenetére

Régen egy kis teljesítményű izzót kötöttünk rá, persze nem vártuk meg míg lemerült, aztán a lengyel piacos töltővel visszatöltöttük. Volt hogy párszor egymás után elvégeztem ezt a műveletet.
    Nem mondanám hogy segített. Vannak műhelyek, ahol speckó készülékkel tudnak ilyen regeneráló, szulfátoldó eljárást, bár hosszas folyamat, itt írnak róla: [link]
    Szerintem egyedül ez a tuti megoldás.
    Esetleg ami anno úgy érzem hogy segített, az akkuvit. [link] Ehhez persze hozzá kell férni az akkumulátor folyadékhoz, de szerelő kollégám szerint kis ügyességgel a mostani akkuknál is megoldható a dolog. Az akkuvit sem csodaszer, de régen 6--7 évig ment egy autó akkumulátorom, most 5 évnek már örülök.
    Nem vagyok szakértő, sem szakember. De ha a kismotor jogsit is számítom, több mint 40 éve van jogsim, vannak járműveim, motorok, autók...Ha baj volt egy akkuval, azt házilag sosem tudtam igazán megoldani(esetleg kicsit elodázni a cserét), az akkuvit is inkább megelőzésre volt jó.
    Én egyedül a szakműhelyes megoldásba bíznék, bár ha megkérik az árát, inkább új aksi. Ha működik, használnám, de bikakábel lenne nálam. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés