- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
troll81 #9447 üzenetére
Szia!
nekem is ilyen teszterem van, december végén vettem. Korábban volt más Konnwei cuccom, jó volt. Neked mit mutat az eszköz infó? Azért vagyok kíváncsi mert volt olyan fórumtárs aki leírta hogy az övének a sorszáma ugyanaz volt mint egy YT videóban lévőé. Igaz az más márkájú volt. Én találtam egy YT videót, abban más volt.
Nálam ez van:
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
troll81 #9447 üzenetére
Régen egy kis teljesítményű izzót kötöttünk rá, persze nem vártuk meg míg lemerült, aztán a lengyel piacos töltővel visszatöltöttük. Volt hogy párszor egymás után elvégeztem ezt a műveletet.
Nem mondanám hogy segített. Vannak műhelyek, ahol speckó készülékkel tudnak ilyen regeneráló, szulfátoldó eljárást, bár hosszas folyamat, itt írnak róla: [link]
Szerintem egyedül ez a tuti megoldás.
Esetleg ami anno úgy érzem hogy segített, az akkuvit. [link] Ehhez persze hozzá kell férni az akkumulátor folyadékhoz, de szerelő kollégám szerint kis ügyességgel a mostani akkuknál is megoldható a dolog. Az akkuvit sem csodaszer, de régen 6--7 évig ment egy autó akkumulátorom, most 5 évnek már örülök.
Nem vagyok szakértő, sem szakember. De ha a kismotor jogsit is számítom, több mint 40 éve van jogsim, vannak járműveim, motorok, autók...Ha baj volt egy akkuval, azt házilag sosem tudtam igazán megoldani(esetleg kicsit elodázni a cserét), az akkuvit is inkább megelőzésre volt jó.
Én egyedül a szakműhelyes megoldásba bíznék, bár ha megkérik az árát, inkább új aksi. Ha működik, használnám, de bikakábel lenne nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 5070 PRIME OC 3 év garancia
- ÚJ! NordicTrack Commercial 9.9 elliptikus tréner! PROFI GÉP!
- ASUS P5Q félkonfig - C2D E7300 - GEIL 2x2GB + 2x1GB
- LEGSZEBB! - GIGABYTE AORUS RTX 3070 8GB GDDR6 MASTER 8G - Pormentes, hibátlan állapotban!
- FBSport Airtrack 300x200x20cm-es, extra méretű, felfújható gimnasztika matrac!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest