Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
fandrew
csendes tag
Nekünk is van egy ilyen készülékünk, ugyanezzel a hibával. Még nem vittem szervizbe, de ezek szerint nem is érdemes.
A hiba szoftveres. A proximity szenzor működik, ezt a szerviz menüben ellenőrizni lehet. Gépeld be, mintha telefonálnál: *#*#7378423#*#*. A felugró szerviz-menüben válaszd a "Service tests" menüpontot, majd lefelé görgetve a "Proximity switch"-et. Ezzel leellenőrizheted, hogy a hardver működik-e, nálam rendben van. (A bal felső sarokban van az érzékelő.)
Hívás közben viszont hiába takarom le a szenzort, simán le lehet rakni a készüléket a touch screen-nel. Én csak azt nem értem, ilyen orbitális hiba hogy megy át egy szoftver-teszten... csak remélni tudom, hogy nem minden készülék ilyen, szóval mégis valamilyen hardver hiba miatt nem látja az op-rendszer, de erősen kétlem.
-
Brianiac
aktív tag
DE.., az agyam eldobom, erre eddig nem gondoltam, illetve nem is sejtettem, hogy így is le lehet zárni. Másrészt pedig akkor újból gratulálok a szerviznek, ha már ilyen kioktató szakvéleményt kaptam arról, hogy működik a közelség szenzor akkor ezt is igazán beleírhatták volna... Neked pedig köszi a tippet, magamtól sosem jöttem volna rá.

Viszont úgy látom akkor nem csak nekem vannak hasonló tapasztalataim, elég szánalmasak.
-
Mr X
veterán
Eddig két SE droidos telefont adtam le hozzájuk szervizbe, az egyiknél nem tapasztalták azt a hibát, amit az átvevőnek meg is mutattam, a másiknál a gyári állapotú, sosem piszkált telefon garanciáját megvonták "illetéktelen beavatkozás" miatt.
Amíg ők szervizelik, nem veszek SE-t.
-
Švejk
őstag
Ez a szervizhozzáállás az általam Cordon Electronics hatásnak nevezett dolog. Ez a zsivány cég a Sony hivatalos szervizpartnere, és tele van az internet rossz tapasztalatokkal.
-
Brianiac
aktív tag
Más tapasztalt esetleg hasonló hibát az U-nál?

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest