Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na akkor megpróbálok válaszolgatni.
Egyébként már kezd körvonalazódni hogy mit fogok csinálni, nemrég e-maileztem egy info tanárral és tőle sikerült szereznem két nevet meg egy tel. számot (Oktatási Hivatal), szóval holnap asszem telefonálgatok.(#9) mexicanraven, (#10) veector: Na igen, ezt is be lehet játszani, de ez azért elég necces, mert ha nincsenek benne vagy még ha benne is vannak és aztán valahogy mégis hivatalos útra kerül a dolog akkor az már rám nézve is gond lehet hogy így próbáltam egyezkedni, szóval ettől tartok azért. Nem tudom a többieknek mi a véleménye erről?
(#11) Victoryus: Lehet hogy 100x jobb a Dreamviewer de még életemben nem láttam, magamtól el sem kezdtem benne a weblapot, mert még az Accest csináltam mikor mondta hogy kezdjük el a dreamviewert, utána meg már azt csináltuk amit mondott, csak nem jutottunk vele sokra, bár gondolom magamtól se igen jutottam volna messzebbre.
(#12) feka007: "jó intézmény lehet." Na ja
, de itt fogadtak érettségizni, én meg úgy voltam vele hogy olyanmind1 hogy hol teszem mivel az érettségi egységes. A torrentel csak az lett volna a gond hogy nem volt net, vinni kellett volna mobilnetet, vagy office telepítőt, esetleg laptopot. 
(#13) Tybee000: Nem a pénzemet sajnálom igazából, az a legkevesebb, szóval még egyelőre mással próbálkozok, aztán majd látjuk...
(#14) darál0w: Már feljebb is írtam asszem, hogy szóltam a rendszergazdának, aki annyit tudott mondani hogy ez legalább újabb...
(#16) baluka26: Igen, én is erre jutottam, csak valszeg nem az igazgatósághoz megyek.
(#17) adam014: Hát sajnos nem ment Dreamviewer-el, max. ha sok időm lett volna akkor tudtam volna vele összedobni valamit. A html kódot pedig nem nagyon vágom, régebben foglalkoztam vele kicsit, de csak nagyon alap szinten pl. táblázat, szövegformázás, képbeszúrás stb. de már ezekre sem emlékszem teljesen, azért középszinten csak ne html kóddal kelljen weblapot szerkesztenem, vagy ha azzal kellene legalább tudjak róla h felkészüljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Logitech z5500 5.1
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de itt fogadtak érettségizni, én meg úgy voltam vele hogy olyanmind1 hogy hol teszem mivel az érettségi egységes. A torrentel csak az lett volna a gond hogy nem volt net, vinni kellett volna mobilnetet, vagy office telepítőt, esetleg laptopot.