- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na akkor megpróbálok válaszolgatni.
Egyébként már kezd körvonalazódni hogy mit fogok csinálni, nemrég e-maileztem egy info tanárral és tőle sikerült szereznem két nevet meg egy tel. számot (Oktatási Hivatal), szóval holnap asszem telefonálgatok.(#9) mexicanraven, (#10) veector: Na igen, ezt is be lehet játszani, de ez azért elég necces, mert ha nincsenek benne vagy még ha benne is vannak és aztán valahogy mégis hivatalos útra kerül a dolog akkor az már rám nézve is gond lehet hogy így próbáltam egyezkedni, szóval ettől tartok azért. Nem tudom a többieknek mi a véleménye erről?
(#11) Victoryus: Lehet hogy 100x jobb a Dreamviewer de még életemben nem láttam, magamtól el sem kezdtem benne a weblapot, mert még az Accest csináltam mikor mondta hogy kezdjük el a dreamviewert, utána meg már azt csináltuk amit mondott, csak nem jutottunk vele sokra, bár gondolom magamtól se igen jutottam volna messzebbre.
(#12) feka007: "jó intézmény lehet." Na ja
, de itt fogadtak érettségizni, én meg úgy voltam vele hogy olyanmind1 hogy hol teszem mivel az érettségi egységes. A torrentel csak az lett volna a gond hogy nem volt net, vinni kellett volna mobilnetet, vagy office telepítőt, esetleg laptopot.
(#13) Tybee000: Nem a pénzemet sajnálom igazából, az a legkevesebb, szóval még egyelőre mással próbálkozok, aztán majd látjuk...
(#14) darál0w: Már feljebb is írtam asszem, hogy szóltam a rendszergazdának, aki annyit tudott mondani hogy ez legalább újabb...
(#16) baluka26: Igen, én is erre jutottam, csak valszeg nem az igazgatósághoz megyek.
(#17) adam014: Hát sajnos nem ment Dreamviewer-el, max. ha sok időm lett volna akkor tudtam volna vele összedobni valamit. A html kódot pedig nem nagyon vágom, régebben foglalkoztam vele kicsit, de csak nagyon alap szinten pl. táblázat, szövegformázás, képbeszúrás stb. de már ezekre sem emlékszem teljesen, azért középszinten csak ne html kóddal kelljen weblapot szerkesztenem, vagy ha azzal kellene legalább tudjak róla h felkészüljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest