- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na ma bementem az iskolába és sikerült beszélnem az igazgatóval, elmondtam neki az egész történetet, végig hallgatott, majd mondta hogy a két másik vizsgázó is tett észrevételt, vagy legalábbis az egyik biztos mert annak láttam is a nyomtatványát. Mondta az igazgatónő hogy én is ezzel a lehetőséggel élhetek amit ő továbbítani fog az érettségi elnöknek és ő fog dönteni az üggyel kapcsolatban. Ezt az észrevételt pedig a holnapi nap folyamán még ki is gondolom és meg is írom néhány sorban, aztán remélem a legjobbakat. Ja és végre a szóbeli érettségi tételeket is megkaptam, már csak ki kell dolgoznom.
Csak a bemenetel elég nehéz feladat volt mivel tegnap volt az év utolsó nagy fősulis bulija ami hát igencsak jól sikerült.
Aztán már eleve a felkeléssel gondok voltak, arra ébredtem fel ahogy szobatársam visszaért koliba olyan fél 1 körül.
Azt sem tudtam hol vagyok, na meg ilyenkor ált. egy mondatot is nehezen tudok összerakni. Aztán végül még én is meglepődtem magamon mert mire odaértem addigra már egész folyékonyan tudtam beszélni, na meg hál isten még egy tiszta pólót is találtam reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple MacBook
- Autós topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest