- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisa
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon megtetszett a Chakra a két logout-os írás után. Feltelepítve is csak elismeréssel tudok szólni róla.
Nemrég kezdetem el ismerkedni hosszas win használat után a linuxal és eddig a legszimpatikusabb disztró.
(nem mintha sok félét láttam volna már)
Van egy Atom+ION tartalmú alaplapom amit leginkább torrentre és mediaszerverre használok, valamint alkalmakként medialejátszásra.A nagyszerű leírások alapján a telepítés rendben megvolt.
Samba üzemel.
Transmisson qt + cli is fent van, megy is de...De másik gépről remote alkalmazással csak akkor tudok kapcsolódni ha fut a client alkalmazás ha kilépek belőle akkor nem és ilyenkor nem tudok hozzáadni letöltést távolról. Ez így normális?
Ha kilépek a cli-ből attól még a torrentek futnak a háttérben?Korábban Ubuntuval próbálkoztam, és ott transmission-daemon néven a háttérben futott. Itt is így van?
Esetleges gép újraindulás után (pl áramszünet) így nem tudok hozzá csatlakozni. Hogy tudom automatikusan indítani a clientet?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest