Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nagyon köszönöm a leírást!
Évek óta (most nézem, 2010 óta van meg a lap) ugyanebben a cipőben vagyok, hogy egy szerver + média gépet, csak nálam nV Ion + duál-Atommal, ami miatt driver szempontjából pár fokkal könnyebb helyzetben vagyok; viszont még sosem tudtam úgy összerakni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell, ahogy akarom. Volt rajta: Ubuntu 10.04, 12.04, WHS11, LUbuntu, PC-BSD, Ubuntu Server. Néhány fellelkesülés és nekifutás, pár hetes-hónapos használat és ez-az nem működik, nem tudja csinálni, nem lehet beállítani után idő és kedv hiányában mindig parkolópályára került. Egy bő fél éve már csak pihen, talán 1x kapcsoltam azóta be. Evvel lehet, hogy újra nekifutok. Jobban belegondolva, az itt leírtaknál többet, amiket én még anno akartam bele (LAMP-szerver, meg két ext3 korrupciós partícióvesztős újraformázós móka után zfs-t is, ezért volt PC-BSD is, de nem volt az igazi, meg az adatlemez úgyis NTFS még mindig az ext3-korrupció utáni WHS óta), én sem használnék ki, elég lesz ennyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Komplett gamer pc összerakásra vár!!Minden új bontatlan..
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest