- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nagyon köszönöm a leírást!
Évek óta (most nézem, 2010 óta van meg a lap) ugyanebben a cipőben vagyok, hogy egy szerver + média gépet, csak nálam nV Ion + duál-Atommal, ami miatt driver szempontjából pár fokkal könnyebb helyzetben vagyok; viszont még sosem tudtam úgy összerakni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell, ahogy akarom. Volt rajta: Ubuntu 10.04, 12.04, WHS11, LUbuntu, PC-BSD, Ubuntu Server. Néhány fellelkesülés és nekifutás, pár hetes-hónapos használat és ez-az nem működik, nem tudja csinálni, nem lehet beállítani után idő és kedv hiányában mindig parkolópályára került. Egy bő fél éve már csak pihen, talán 1x kapcsoltam azóta be. Evvel lehet, hogy újra nekifutok. Jobban belegondolva, az itt leírtaknál többet, amiket én még anno akartam bele (LAMP-szerver, meg két ext3 korrupciós partícióvesztős újraformázós móka után zfs-t is, ezért volt PC-BSD is, de nem volt az igazi, meg az adatlemez úgyis NTFS még mindig az ext3-korrupció utáni WHS óta), én sem használnék ki, elég lesz ennyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Egy óra, két rendszer
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest