- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Alkalmi gps, kijelző nélkül, hiányos kátyúadatbázissal, de legalább interaktív és van gondja az utasok szórakoztatására is. Ajánlott lenne, de nem tud főzni. Így csak tetszett. :-)
-
Mr.Csizmás
titán
lol
-
niti
aktív tag
Az én párom is sokáig beleszólt, hogy merre menjek, aztán én is mindig frusztrált lettem tőle.
Mondjuk igaz, hogy néha sikerül a nem legrövidebb útvonalat megtalálnom, de legalább nyugodt vagyok
Viszont mindig meglepődök, hogy Bp-en és vonzáskörzetében mennyire mást jelent a távolság, mint vidéken. 35 km az semmi itt mifelénk, mert fél óra busszal, autóval egyaránt. -
Bog
HÁZIGAZDA
Azért írok kisbetűvel, mert ahol korábban blogoltam, ott hozzászoktam.
-
concret_hp
addikt
hehe
amugy én is kisbetűvel írok többnyire csak
-
plus44
veterán
"...a csaj vezetett, aztán hívtak, hogy most hagyták el ferihegyet. finoman jeleztem, hogy talán egy kanyart benéztek, de lehet, hogy negyvenet is, úgyhogy 180 fokot lesznek szívesek venni."
Hát ez kész!
-
ladybug
őstag
Bocs, a rendszer megtréfált.
-
ladybug
őstag
Így is van, a feszültséget valahogy le kell vezetni. Legalább nem egymást szapulták verbálisan, hanem kiélhették brutális elképzeléseiket a monitoron.
Ezt nem tartom rossz ötletnek... -
Borify Péter
aktív tag
Jó
-
Z-o-t-y
tag
Van valami oka h csupa kisbetűvel írsz? Vagy csak azért nem foglalkozol az ilyenekkel, mert ez csak egy blog, ami nem egy enciklopédia, amit csak azért írsz hogy megoszd az érzelmeket, sztorikat, és mivel a munkád során amúgyis gondosan kell ügyelni a helyesírásra, szinte jól esik hogy most ezt le lehet szarni?!
-
P00By
nagyúr
Jó
-
madstunt
addikt
Jó kis sztori
-
Dr. Oid
aktív tag
Apám, te nagy pedagógus vagy
Véletlenül nem emberekkel foglalkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
lo és tényleg. néhány hónapja tök spontán szombat délután(!) felhívtam néhány exkollegát, hogy figyu, nem jössz át este...
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indiában szeretnek TV-zni
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest