Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Battán dolgoztunk. Egyik srác hegesztett, én is ott voltam. Igaz, nem a közvetlen közelében, csak kb. 10 méterre. Vhogyan megvágta a srácot, lejött, nagyon meg volt ijedve, de két perc mulva röhögött. Aztán újabb két percre rá már nem röhögött, hanem feküdt a PB üzem kispadján. A mentő elvitte asszem Ercsibe, talán másnap kihozták, de kb talán egy hét, vagy vmivel több múlva mondták, hogy a srác nem jön többet...ennyit a viccekről. Ne haragudj, de igen nagy címeres voltál, amiért (állítólag) szakmabeli létedre nem mentél azonnal dokihoz, és FOLYADÉKOT is ittál. Nem csak alkoholt, hanem úgy tudom, folyadékot egyáltalán nem lehet inni. Az áram nem játék, de te tudod, mennyit ér az életed.
.
Mindemellett szurkolok neked..
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
lo ÜdvNem tudom, h kit rázott/csapott már meg (komolyabban) áram. Velem ma megesett. Nem kivánom senkinek. Nagyából úgy...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest