- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ebben lehet hogy igazságod vagyon.
Viszont ez sem állapot A Wiki lapon nézve legalább 100 féle létezik. Ez elriaszt bárkit aki pl. megunta a Wint és átállna lámaként. Melyiket is...? Így ha valaki erre áll át, kereshet Mint, Arch, Ubi, Debian, stb fórumokat, a redmondos os-es meg keres 1 W10 fórumot. Itt a PH-n is csak meg kell nézni a W10 és a Manjaro topikot. Utóbbi 2-3 emberke kivételével kihalt.
Ha valakinek azt mondom, mid van, válasz, Windows.
Ugyanez Linuxos vonalon lehet 10 féle alapokon 100 féle rendszer. Pl. nálam egy Arch alapú Manjaro KDE, de nem tudom rávágni hogy én "A" Linuxot használom.
Tudom majdnem ugyanaz de mégsem. Most asztali szegmensben értem ezt.
Azt is tudom hogy a felhasználó szemszögéből szinte mindegy hogy mit használ mert úgyis a felületet látja, Cinna, Mint, KDE stb.
Ha lenne 1 egységes, akkor a fejlesztőgárda nem forgácsolódna szét, igaz átjárhatóak a rendszerek valamelyest fejlesztés szempontjából.
Hány disztró készült, kismillió, ezek nagy része mintha a fejlesztő saját szórakoztatására született volna, aztán mikor páran csatlakoztak, használni kezdték, hozzátettek, a lelkesedés alábbhagyott és a disztró ment a süllyesztőbe, gazdagítva az átláthatatlan katyvaszt. Ezt elkerülendő, kéne egy egységes valami.
Ezt mondom, annak dacára hogy Manjarot használok, majdnem nulla angol tudás és abszolút antiterminálos guifüggőként.
A linux rendszer(ek)ben minden megvan ami kell, ennek ellenére a részesedés 2% körüli, ez is nemrég "ugrott" meg egy kicsit miután a Valve nyitott a játékfronton. Vagyis minden szép és jó ellenére egy szűk réteg játékszere.
Ezt én így látom, minden cáfolatot szívesen fogadok.Jövő hónapba leszek 55, én már azthiszem nem fogok megtanulni angolul. Pedig jó lenne de a fejem már nem a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia