Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
srácok SHRD-vel mi a bajotok? mit csinált? nem mintha a haverom lenne

-
kiszi07
senior tag
jelentkeznék !
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Főleg az elején amig beindul , nem akarom tul sok szabályhoz kötni. Lehet neheziteni persze de hadd induljon be a móka először. Esélyt akarok adni a tagoknak.
Tudod én steamgiften közel 800 benevezés alatt egyszer nyertem (bár 330 játékom van steamen) mégis jól esne ha nyernék. Ezt véve alapul , valamint hogy eleve szeretek adakozni (lehet hiba tudom) született meg ez. a csoport.
Köszönöm -
Spet
addikt
Miért csak min. fél éves akknak kell lennie nem lehetne inkább években mérni (7-ig el tudok menni
)?Hogy "szakmailag" is hozzátegyek, nagyon szép kezdeményezés, csak így tovább

-
BigBlue69
őstag
Jajj csak küldjetek Pm-et ha shrd erre téved.XD
-
a178
tag
Ha így legális, akkor legyen így. inkább,mint beakasszon a Steamgift. nekem is van egy-két felajánlható dolgom, majd szép sorjában közzéteszi Bluerainbow.

-
BalaNce87
addikt
Nagyon tetszik a kezdeményezés, nem is ismertem eddig ezt a honlapot. Nekem is van egy két régebbi giftem, amit már annyira nem is adnék el de szívesen felajánlanám olyanoknak akiket valóban érdekel és nem csak a ....... vér dolgozik bennük és cserélgetni akarnak a saját szakállukra. Sajnos a magyar emberek ilyenek

-
NFL#13
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azért elég nagy nativitás azt hinni , hogy csak ő az egyetlen, aki ilyen céllal venne részt a játékban.
Tényleg nem lehetne kicsit szigorítani a szabályokon? Hátha így kiszűrnénk az elődösök nagy részét.
Teszem azt, csak az vehet rész ,aki már felajánlott valamit, ahogy részben DeFranconál is volt. Vagy bármi más jól ellenőrizhető megkötést. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Bármennyire nagy is a szivem , SHRD nem vehet részt a sorsolásokon , azon oknál fogva hogy nincs 6 hónapos steam accountja (csak 2/5)
Akinek meg túl kevés a játéka (úgy értem nincs meg a kötelező 10) , tanácsom : vannak nagyon olcsó bundlék (most is az éppen futó 2 bundl-én $2 -ért lehet 9 játékot kapni.
Ha ennyit nem ér meg valakinek , akkor gyüjtsön , és ha meglessz a 10 játék, jöhet - mi itt leszünk. -
salieven
aktív tag
shrd kolléga van akkor most terítéken sorsolni?

az ötlet igen is jó
én is hozok nemsokára 1-2 sorsolni való dolgot szerintem 
-
Freezbeee
tag
Egyébként jó ötletnek tartom pl az Onlive-s sorsolásokat mivel nekem nem túl jó a gépem (főleg most hogy lángol a processzorom ) az internetem gyors így elfut rajta akár az új AC is.
-
sketchifun
senior tag
Én jelentkeznék, de nincs 10 játékom. Csak 1.6 meg Source.
-
NFL#13
tag
Valami szabályzás kéne még, pl.: a DeFrancoféle, mert így sok olyan "ember" is jelentkezni fog ,aki csak kihasználni akarja a rendszert. Nem mondok nevet ,mert mindenki tudja kire gondolok.

Nagyon szívesen felajánlanék játékot, ahogy eddig is tettem. De ha nem lesz erősebb szűrés, akkor inkább kihagyom. Nem szeretném ,hogy valami élősködőhöz kerülne, aki közben nyomorékoknak nevez minket, mert ingyen osztogatjuk a játékokat.
Szerk.:
DeFranco: Most látom mit írtál
Én jelentkezem! -
DeFranco
nagyúr
up a kezdemenyezesnek

en felajanlom shrd kollegat sorsolasra :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)?
xD