- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow #25 üzenetére
sacred3 sajnos az év citromdijas játéka eddig, a citadella folytatása nem új rész.. nézd meg az értékeléseit a steam-en.. Kismillió nem ajánlott ..
-
budo82
tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
pecze
aktív tag
Visszavonom jelentkezésem
-
ruti
Közösségépítő
Jelentkezésem visszavonom
-
ZsZso
Közösségépítő
Tudom, nem erősséged az empátia viszont régen a csoportban sokat számítottak ezek a "skillek" és reméltem, hogy a mostani zárt tagoknak nem mondtam újat ezzel. Arra végképp nem számítottam, hogy még lesz aki ki is kéri magának azt, hogy neki tekintettel kell lennie másokra is. GYIK 4. pontjában le van írva minden, messze nem az amit Te itt felhoztál.
Mind1, felejtsük el, én vagyok a barom, hogy hittem ebben az egészben.
#20 beteg:
Nem Téged akartalak bántani vele, nem is vagy zárt csoport tag. Az én idióta utópiámban, annak amit leírtál minden egyes zárt tag buksijában ott kellene lennie, mielőtt eldönti, hogy jelentkeznie akar egy játékra. -
eami
veterán
Visszavonom a jelentkezésem
eszembe jutott, hogy még a van helsingeket kellene kitolni előbb
good luck Blue
btw, remélem jól vontam vissza, mert nem találtam meg a leírást, hogy lehet visszavonni :\
-
Crytek
nagyúr
Mások idejét nehogy már a felajánló ossza be azért annyira nagy királyok ne legyetek már.
Ha ez valakinek fáj akkor hozzanak létre még egy zárt csoportot amibe leszögezik : "Márpedig csak akkor nyered meg paraszt ha azon nyomba egy ültő helyembe még aznap végigviszed különben kitiltunk a fenébe"
-
ZsZso
Közösségépítő
Bocs, de ennek MINDENHOL így kellene működnie.
Elite, Normal vagy Free ... full mind1. Az, hogy a zárton külön fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ne vegyük el a másik elől feleslegesen az esélyt az szerintem szégyen! ("Csak az jeletkezzen, aki tényleg nagyon, de nagyon játszani akar vele a következő hosszú időben")
A zárt jelentkezéseket baromira nem a BP pontoknak kellene meghatározniuk, hanem az önkontrollnak. Ha minden héten nyer vki és nincs ideje játszani az újabb és újabb nyereményekkel, akkor ne jelentkezzen, mert másnak viszont lehet lenne rá esélye. Nem hiszem el, hogy ezt itt külön le kell írni
.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow #11 üzenetére
Apropó gamer párom. Stilszerűen és aktuálisan fogalmazhatnék úgy is ,
. Egyrészt ugye gamer mint én , másrészt tegnap voltunk 12 éves házasok(k).
-
vidaila
senior tag
Jelentkeznék!
-
Cooper911
senior tag
Jelentkezés visszavonása.
-
Cooper911
senior tag
Jelentkezek
-
bullseye
addikt
Le a kalappal a felajánló előtt, a frissességért, de erről nagyon rosszakat hallottam.
Mindenki nézze meg minimum TB videóját, mielőtt rámozdul. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Ugyan , hagyjátok , semmi szükség erre. ha nem nyerem meg , majd megveszem ha lemegy az ára.
beteg - a hozzászólásoddal jelentkeztél a sorsolásra - bár a rendszer úgysem fogja elfogadni , kiirja majd , hogy nem jelentkezhetsz saját felajánlásodra
A Sacred 1-et amúgy még lemezes formában toltam ki , a Sacred 2-t steamen de nem azt amelyiket most árulják , hanem ezt. Citadel-hez még nem jutottam (megvan , de nem játszottam vele).
A Sacred 1 azon kivűl is különleges helyet foglal az életemben. Ez volt az a játék amelyikkel sikerült a páromat bevezessem a játékvilágba. E játék segitségével kedveltettem meg vele a videójátékokat. Mára már ő is gémer mint én.
-
Heavyrain
őstag
Igazad van,megérdemli a plusz esélyt. Jelentkezésem visszavonom .
-
ÓÓÓÓ!
Kevés nagyobb fant ismerek, mint Bluerainbow, de ha ilyen sokan jelentkeztek, neki kicsi lesz az eséje
Ne már! Csak az jeletkezzen, aki tényleg nagyon, de nagyon játszani akar vele a következő hosszú időben! PLS! -
eami
veterán
Jelentkezek
-
pecze
aktív tag
jelentkezek
-
Heavyrain
őstag
Értékelésektől függetlenül én kíváncsi vagyok rá. Jelentkezem!
-
budo82
tag
Jelentkeznék.
-
Crytek
nagyúr
Jelentkezek
-
ruti
Közösségépítő
jelentkezem
-
maross
nagyúr
johoho! jelentkeznek!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Jelentkezek
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!