Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Beszarsz Mire Elvégzed
blokad: én úgy jöttem a BME-re, hogy középsuliban 4-es/5-ös tanuló voltam, volt egy szakmám (távközlési technikus), SZÉTV döntőbeli helyezésem, 459 felvételi pontom. ehhez képest itt vagyok harmadévesen úgy, hogy egy csomó tárggyal le vagyok maradva. pedig hülyébb biztos nem lettem, és lustább sem sokkal. lebeszélni nem akarlak, de azért gondold meg jól, hogy akarsz-e ennyit szívni a diplomáért.
azért a történet teljességéért megemlítem, hogy azért van jó oldala is a BME-nek, jó ez a béemeerejárokbasszameg feeling, de azért... most már nem hagyom abba, de a mai fejemmel már talán nem ide jönnék.baluka26: jobbnak biztos nem jobb, de sokkal könnyebb. és a diploma értéke szerintem nem kevesebb annyival, mint amennyivel könnyebben megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- bambano: Bambanő háza tája
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest