- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint nem a kérdésre válaszoltál. Egyszer megtennéd? Dolgoztál ott? Csak azért kérdezem, mert én igen, és ott a közhiedelemmel ellentétben kő kemény munka folyik. Most nem fogom ide leírni, hogy hogy megy az a része amit te is írsz, de azt nem hidd, hogy ott sületlen barmok dolgoznak. Mindazonáltal igen vannak ott sötét dolgok, de ebből a részéből én nem kértem és nem is kaptam, úgyhogy ha akarnék sem tudnék róla írni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Bocs de reménytelen vagy. Tényleg nem tudsz olvasni, vagy legalább is nem látsz a sorok között. Ha ebben nem látod az érvet, akkor ott gondok vannak... Én inkább hagyom. Össze vissza írsz mindent de sosem arra reagálsz amire neked válaszolnak. Így nem lehet vitatkozni. Legalább is magas szinten nem, alacsonyan meg nem szeretek...
Ja és az idézet nem a hülyék blogjáról volt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Egy (vagy talán több is van benne, ami nagyon reális meglátás):
Miért vennének részt (az angolok) egy olyan projektben, ami a német hegemóniáról, meg a tökkelütött brüsszeli bürokrácia szerencsétlenkedéséről szól? Ne feledjük, micsoda korszakos államférfi vezeti most a Bizottságot. Hátha körbeveszi épp valami lila köd, és eszébe jut, hogy a távozó britek helyére fölvehetnénk tagként mondjuk Szíriát.
Az angolok szerepe régóta ugyanaz Európában: gátat szabni a német hegemóniának. Angliának elege lett, és az ő szempontjuk nagyon is érthető. A bölcs európai elitnek a válasza az angolok morgására a szokásos volt: fenyegetés, zsarolás. Csoda, hogy beintettek?
Szerintem is volt ráció a brexitben. A világ ötödik legnagyobb gazdaság. Megállnak ők a maguk lábán mint ahogy mindig is megálltak a történelemben. Fájni fog, de nem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon ki lesz az igazi vesztés, és ki a nyertes.
nemlehet: Ez nem meglepő. Nekik nyilván az egységes piac volt az érdekük. Nem (csak) azért mondták mert ők olyan nagyon okosak.
[ Szerkesztve ]
-
Ne tereld a témát! linkelt cikkben nem a portfólió véleménye szerepel Te írtad, én erre írtam, hogy de az is szerepel benne. De mindegy ezt hagyjuk, mert felesleges szó szaporítás.De azért, hogy lásd nem kötöm az ebet a karóhoz válaszolok a kérdéseidre.
Egy. Idézni lehetne a kilépés pártiaktól is és akkor még azt is lehetne írni, hogy Anglia szárnyalni fog, és minden rendben. Azaz itt kb csak a negatív hangú vélemények szerepelnek.
Kettő. Pont a pénzpiacok azok ahol a legnagyobb a határokon átívelő kereskedelem, így egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon Anglia egy kedvező szabályozással nem tudja-e megtartani a Ctiy-t, vagy akár még növelni is a befolyását. Ezt még nem lehet látni.
Három. Kötve hiszem, hogy a pénzügyi szereplők az instabil Európába menekülnének. Az sem biztosabb/stabilabb mint most Anglia.[ Szerkesztve ]
-
Te ezt írtad: linkelt cikkben nem a portfólió véleménye szerepel
Ez így nem igaz. Az IS szerepel. Én erre írtam. És az ő véleményük igenis negatív amit az első bekezdésben fektetnek le. Igen utána van sok idézet, de ott van a véleményük is.
-
Rive
veterán
Teljesen jó keresztet nézek, csak teljesen el vagytok szállva a kis tf hisztériától.
Ebbe az 'összeomlásba' konkrétan egy darab 'market maker' se rokkant bele (vagy nem találom), ehhez képest akkor mondjuk a svájci frank körüli mizéria mi volt, maga a Nagy Reccs?
Veszett muris témakör a gazdasági ujságírás meg a környező hisztéria.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Ne akárhogy olvasd, hanem értelmezve.
Segítek, (első bekezdés): Nagy-Britanniában mintegy 2,2 millióan dolgoznak a bankszektorban, rájuk sokévnyi bizonytalanság vár most. Sok ezres elbocsátásokra lehet számítani, és megkérdőjeleződik London pénzügyi szektor szerepe
Kicsit sem vészmadár szagú... Á nem.
-
Rive
veterán
"összeomlott a font"
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Nem azért de a Portfólió mikor találta el utoljára bármivel kapcsolatosan a ténylegesen bekövetkezett fogatókönyvet? Amúgy meg elég nagy vészmadár az oldal, és szeretnek pánikot kelteni, mert ugye zavarosban lehet halászni...
-
djculture
félisten
Mert a harmadik legnagyobb nettó befizetők, plusz a tárgyalt Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerséget se tudják lenyomni az amcsik a torkukon. Ez utóbbi kifogja zsigerelni európát és nem csak a gmo-s kukorica és egyebek miatt, csökkentené az európai exportot , a GDP-t, és a pénzügyi instabilitást is növelné.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest