Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
válasz cskamacska #28 üzenetére
Ó én mindig is mondtam, hogy nem kell nekem szépségkirálynő (sok a gond velük, sétáltatni kell őket, cuki dolgokat csinálni, meg baj van, mint a parkolóóránál, ha nem dobsz be elég pénzt), de azért meg lehessen jelenni velük az utcán...
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Blindmouse
senior tag
Az oldal elég jónak tűnik, megnyomtam a regiszter gombot.
eziskamu: Igen, pont mint ahogy a bejegyzésben írtam. Le se ..., de még annyit sem, hogy bocsi de nem tetszik a fejed, meg én a kigyúrt pasikra bukom, csak amikor ezt nyilvánossan ki kellene írni az már nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse
senior tag
válasz Thunderzolee #21 üzenetére
Fent vagyok Linkedin-en, Google+-on, Twitter-en. Szóval megtalálható vagyok a közösségi hálókban. Egyszerűen csak azok az oldalakat nem szeretem, amik a mértéktelen időpazarlásért jöttek létre.
-
Blindmouse
senior tag
válasz Thunderzolee #17 üzenetére
A fészbúk az egy olyan oldal, amibe az ember beletölti a felesleges szabadidejét, ami aztán semmivé alakul át. Szándékosan nem vagyok oda regisztrálva, sőt, a böngészőm is fel lett okosítva, hogy ne töltse le és jelenítse meg a FB tartalmakat.
-
Blindmouse
senior tag
Köszi, értékelem a segítségeket.
Amúgy a fizetéssel még nem is lenne gond. De legyenek már észnél az oldal üzemeltetői. Hiába küldhet az ember 400.000 embernek üzenetet, mindenki tudja, hogy a fent lévők nagy része passzív (nem lépett be 2 hónapja), vagy férfi. Szóval szívesen fizetnék, ha látnám, hogy van értelme, de a fentieket figyelembe véve inkább nem.
-
Blindmouse
senior tag
Tetszett az oldal, rákattintottam a regisztráció gombra.
Ekkor ért a meglepetés, kiírja hogy már regisztrálva vagyok. Noo way.
Beírom a bejelentkezéshez az e-mailom, és a generikus jelszavam... Átirányít a randivonal-ra3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Blindmouse
senior tag
Addig nem állok le vele, amíg legalább egy randit össze nem tudok hozni. Őszintén szólva, mostanság sokat utazok munkába, a baráti köröm meg elvan foglalva diplomákkal, szóval a "feasibility" teszten, ez a formája a társkeresésnek ment át.
djculture: Figyelemfelkeltés, nem udvarlás. Ilyet nem kapott még az biztos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest