Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most látom csak ezt a kérdést... De remélem, privátban már megbeszéltük anno.
A "2x Zener 10V 1W" blokkból köss sorba többet! Ez ugye 2 Zener-diódából és egy fóliakondiból áll. Egy ilyen blokk kb. 10V peak-et ejt, vagyis kb. 6Vrms-t. Annyi ilyen blokk kell sorba, amíg már nem zúg a trafó.
-
nLali
őstag
Nálam a hálózati feszültség jellemzően 245-247 volt. Hogyan érdemes a trafó előtti részt módosítani, ha ~ 15-20 voltot szeretnék csökkenteni?
-
Úgy!
Szóval a fejhallgató is egy hangszóró, így azt is meg kell hajtani. A beépített fejhallgatókimenetek mögött is van egy kis erősítő, de a kis teljesítmény és kis méret miatt rendszerint elég nagy a torzításuk, vagyis mosott, rosszabb esetben sivítós hangjuk van.Egy jó fejhallgatőerősítővel dimenziókat nyithatsz.
-
-
De mi az a "fejhallgató erősítő"? Nem elég hangos enélkül?
-
Javítottam. Ez egy netről letöltött kép; észre se vettem, hogy így volt rajta.
Egyébként mindegy, hogy 3,3 vagy 4,7ohmot teszünk-e oda. Elég toleráns a kapcsolás a különböző értékekre; nem kritikusak.
Ill. ennek az erősítőnek nagy irodalma van a neten; sokan utánépítették. Itt most csak azt a pár modifikációt mutattam be, amitől igazán jó lesz. -
ozzy711
őstag
Nézegetem a tápoldalt, nagyon tetszenek a megoldásaid. Viszont nem értem, hogy a diódahíd után a "+" ágban 2 db. 3,3 ohm-os ellenállás van a "-" ágban meg 4,7-ek. Ez szándékosan tervezted így vagy már így volt az eredeti is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Freemail
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest