- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most látom csak ezt a kérdést... De remélem, privátban már megbeszéltük anno.
A "2x Zener 10V 1W" blokkból köss sorba többet! Ez ugye 2 Zener-diódából és egy fóliakondiból áll. Egy ilyen blokk kb. 10V peak-et ejt, vagyis kb. 6Vrms-t. Annyi ilyen blokk kell sorba, amíg már nem zúg a trafó.
-
nLali
őstag
Nálam a hálózati feszültség jellemzően 245-247 volt. Hogyan érdemes a trafó előtti részt módosítani, ha ~ 15-20 voltot szeretnék csökkenteni?
-
Úgy!
Szóval a fejhallgató is egy hangszóró, így azt is meg kell hajtani. A beépített fejhallgatókimenetek mögött is van egy kis erősítő, de a kis teljesítmény és kis méret miatt rendszerint elég nagy a torzításuk, vagyis mosott, rosszabb esetben sivítós hangjuk van.Egy jó fejhallgatőerősítővel dimenziókat nyithatsz.
-
-
De mi az a "fejhallgató erősítő"? Nem elég hangos enélkül?
-
Javítottam. Ez egy netről letöltött kép; észre se vettem, hogy így volt rajta.
Egyébként mindegy, hogy 3,3 vagy 4,7ohmot teszünk-e oda. Elég toleráns a kapcsolás a különböző értékekre; nem kritikusak.
Ill. ennek az erősítőnek nagy irodalma van a neten; sokan utánépítették. Itt most csak azt a pár modifikációt mutattam be, amitől igazán jó lesz. -
ozzy711
őstag
Nézegetem a tápoldalt, nagyon tetszenek a megoldásaid. Viszont nem értem, hogy a diódahíd után a "+" ágban 2 db. 3,3 ohm-os ellenállás van a "-" ágban meg 4,7-ek. Ez szándékosan tervezted így vagy már így volt az eredeti is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Annak, aki építene... Nem véletlenül tartják magukat DIY-körökben (vannak még ilyenek?) a Lehmann Black Cube Linear...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest