Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
Most látom csak ezt a kérdést... De remélem, privátban már megbeszéltük anno.
A "2x Zener 10V 1W" blokkból köss sorba többet! Ez ugye 2 Zener-diódából és egy fóliakondiból áll. Egy ilyen blokk kb. 10V peak-et ejt, vagyis kb. 6Vrms-t. Annyi ilyen blokk kell sorba, amíg már nem zúg a trafó.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
nLali
őstag
Nálam a hálózati feszültség jellemzően 245-247 volt. Hogyan érdemes a trafó előtti részt módosítani, ha ~ 15-20 voltot szeretnék csökkenteni?
Bérelhető reklámfelület
-
bkercso
nagyúr
Úgy!
Szóval a fejhallgató is egy hangszóró, így azt is meg kell hajtani. A beépített fejhallgatókimenetek mögött is van egy kis erősítő, de a kis teljesítmény és kis méret miatt rendszerint elég nagy a torzításuk, vagyis mosott, rosszabb esetben sivítós hangjuk van.Egy jó fejhallgatőerősítővel dimenziókat nyithatsz.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
De mi az a "fejhallgató erősítő"? Nem elég hangos enélkül?
-
bkercso
nagyúr
Javítottam. Ez egy netről letöltött kép; észre se vettem, hogy így volt rajta.
Egyébként mindegy, hogy 3,3 vagy 4,7ohmot teszünk-e oda. Elég toleráns a kapcsolás a különböző értékekre; nem kritikusak.
Ill. ennek az erősítőnek nagy irodalma van a neten; sokan utánépítették. Itt most csak azt a pár modifikációt mutattam be, amitől igazán jó lesz.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
ozzy711
őstag
Nézegetem a tápoldalt, nagyon tetszenek a megoldásaid. Viszont nem értem, hogy a diódahíd után a "+" ágban 2 db. 3,3 ohm-os ellenállás van a "-" ágban meg 4,7-ek. Ez szándékosan tervezted így vagy már így volt az eredeti is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest