- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Lehetne egy kisebb írás a fedélzeti rendszerről? Szerintem nem csak engem érdekelne. Köszi.
-
icemad
nagyúr
Ezzel sem értek egyet. Le is írom miért. Itt elég sok náció él, nagy számban vannak a szegények. Az autók átírása 19 euró, és bármelyik postán vagy trafikban megcsinálják. Szóval sokkal olcsóbb cserélni az egész autót, mint javítani. Nem tagadom, nekem is volt egy olyan évem, amikor havonta másik kocsim volt, pont emiatt. Így érte meg. A műszakit is ugyanúgy meglehet oldani, mint otthon. Jókat szoktam mosolyogni, mikor magyar használtautós oldalakon árulják a holland/német/belga stb autókat, kevés kilométerrel, nyugdíjas házaspártól, garázsban tartott, stb. Azok nagy része széthajtott verda, török /lengyel/román /magyar tulajdonossal. Azért viszik külföldre, mert itt már nem tudnak vele mit kezdeni.
-
icemad
nagyúr
Hollandiában élek, nagy b@szott zöld ország... Papíron... Ezzel szemben mindenki dízel céges autóval jár. Persze 1 ember egy autó. Napi legalább 200 kilométert vezetnek átlagban. Szóval papíron zöldek, a valóságban meg olyan szinten szarnak bele az egész rendszerbe, hogy hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest