Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Persze valószínűleg csak a proc teljesítmény-melegedés alapján emeli a fordulatot!
Na, hát pont ezért írtam a NAS-t példának, mert ott a prosesszor nem annyira megy, ellenben a vinyók (4db) termelnek rendesen hőt, főleg, ha a FHD filmnézés mellett megy egy letöltés is. Lehetne persze fixre rakott ventivel is hűteni, de nekem szempont volt a minél halkabb működés. (Ne értsd félre, nem kötözködöm, csak egy életszagú példát akartam hozni a felvetett kérdésedre)
-
ZooLee
senior tag
Uefiből mind be van állítva és annyi, még a ventik sem PWM-sek csak sima 3 eresek! Terhelés függvényében szépen emelik a fordulatot majd elcsendesednek..
Nade ebben az esetben nem igazán a házban uralkodó valós hőmérsékletet méri a lap, hanem csak az alaplapon és a processzorban. Vagy hozzá tudod rendelni, hogy az x. ventilátort a 2. vinyó hőmérséklete alapján vezérelje, a y. pedig a videókártya hőmérséklete alapján?
Nekem egy NAS-ban van egy Recon, a hőérzékelők szétszórva a házban, vinyókon, processzorhűtőn, stb. és így nagyon jól viszi, szinte hangtalanul. Egy NAS esetében nem tudnám processzor teljesítmény alapján vezérelni a ventiket. Ezt szerintem nem tudtam volna így megoldani az általad leírt módon. A NAS-nál ugye szempont a méret/fogyasztás viszont a teljesítmény nem és ezért az alaplap választék is jóval szűkebb. (Nekem egy integrált processzoros ASRock E350M1 minit-itx lapom van a méret/fogyasztás miatt)
-
Mi jutott eszedbe, egy kiqrt nagy dió?
Nelopjál: ha itt akarsz maradni a fórumon, akkor viselkedj! Ne bunkózz le másokat, senkinek sem kell a személyeskedés. Tőlem is megkérdezted hogy normális vagyok-e, de elsiklottam felette. Viszont úgy látom nagyon kezd kinyílni a csipád, szakmai alap nélkül oktatsz itt mindenkit. Mindenki hülye, aki nem osztja a nézeteidet. Vegyél vissza, vagy hidd el, hamar repülsz innen! Jó tanács volt, ha akarod megfogadod, ha nem, nem. A BDSRSTNT!
-
-
chris-v
senior tag
Nekem mindegy, max nem olvasom el, úgy mint a többit sem
Nelopjál:
Látod, pont itt a probléma, nem az építő jellegű kritikát szűröd ki, hanem még erősködsz, hogy leírtál olyat amit máshol nem írtak le.
Rendben, legyen így, de akkor most nézzük meg, hogy mi az amit leírhattál volna, szak/ és tényszerűen, de mégsem tettél meg! De amit írtál még abba is bele lehetne kötni, de nem tettem meg. Úgy hiszem eddig én voltam az egyetlen itt, aki valamilyen szinten a védelmedbe kelt. -
Nelopjál
csendes tag
igen, rendkívül komoly baj van veled ha annyit nem bírsz megérteni hogy valakinek több ventije van mint neked, nagyon szépen megkérlek téged és a hozzád hasonló bunkókat hogy ne kommenteljék itt feleslegesen tele az egészet, tudjuk, minden szar, mindenki hülye csak ti nem, lehet más poszt alatt is kommentelni
-
Nelopjál
csendes tag
-
Nelopjál
csendes tag
miért nem gondolkodtok? ha gondolkodnátok azonnal rájönnétek például arra hogy talán azért kell ilyeneket használni mert pl. az alaplapon nincs elég venti hely vagy mert az alaplap venti vezérlése gyengébb!!! ez a kettő kapásból igaz kb. mindegyik alaplapnál!!!
normális házban kapásból 5-6 venti az alap, úgy hogy ebbe nincs beleszámolva a táp ventije, 1 elől, 1 oldalt, 1 hátul, 1 felül, 1-2 a procin, plusz ha sajátot teszel fel a videokártyára mert mondjuk a gyári rosszul működik rajta zajos stb. az megint kapásból +2 ventilátor
ha valakinek átlagos vékonyabb háza van akkor annál egy 20 centis ventilátor helyet, lehet 2-őt tesz be előre és felülre, így meg már rögtön 7-8 ventinél járunk, miközben még nincs is szó semmilyen extra megoldásról
-
8th
addikt
Manapság már én sem sok értelmét látom de a P4 korszakban a fél karomat odaadtam volna egy ilyenért.
#17:Nexus Speed Fan Cable SPF-1000. Még második alaplapi sys fan sem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Marvel Snap
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest