- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
oktogonra jártunk sokszor, a szárnyasfélék általában kimerültek a csirkében, de náluk voltak voltak érdekességek, mint pld a töltött héja*
a király utcai piccahát bezárása amúgy engem, azaz asszonnyal minket különösen érzékenyen érintett, része (volt) az összejövésünk napjának, magyarul ettünk ott azon a napon, sztán minden évben visszamentünk ugyanazon a napon ugyanazt enni (vastagtésztás mexikói), látszott hogy vannak problémák, mert durva arculatváltás(ok) volt(ak), hát idén már nem mentünk. így múlik el a világ dicsősége, vagymi...
ami fura nekem, az a kfc feljövetele, ott kezdődött a gyorsétkezdésségem, mert hogy ők kimondottan chicken-ben utaznak és az jó, de az egész hely valahogy nem keltett egészséges benyomást bennünk, inkább mentünk mekibe, később börgerking
*: héjában sült krumpli, érted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest