Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
erősen gondolkodom én is...igaz még van ~1 év a hűségből...szal' azt megvárom még...
de már most el kell gondolkodnom...és ugyan ugy, mint te...a HTC és iphone közül fog kikerülni a nyertes.
igaz, hogy kevesebb az app droidon...de ami kell az megvan

3Gn pedig nagyon meguntam már azt a kinézetet...ezért is váltottam egy olcso droidra...mondom probának jo lesz...aztán megszerettem ezt a kis "szrt" és leragadtam

#27) máyköl 3g és gs kizárva...csak a 4 és ujabb jöhet majd szoba

-
joey04
titán
áh, szerintem még a következő utáni iPhone is 960*640 lesz. Sőt, ha most valóban megkapja a pletykált 3,7es kijelzőt (ami szvsz lehetne 3.8 is akkor már), akkor az azutáni iPhoneban sem a méret sem a felbontás nem fog változni. az alkalmazások miatt nem lenne rossz ötlet, de ha belegondolok a direkt ipadre szánt alkalmazások kezelőfelülete elég kényelmetlen lenne iphoneon, ezért nem hiszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest