- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Android-ra pl. nincs egy normális navi... van rá valami nagyon alap gagyi iGO, de mivel nincs optimalizálva nagyon szar. Pl. Galaxy S 2-n akik próbálták írták, hogy az aksit valami 40 perc alatt majdnem leszívja meg nem tölti elég gyorsan az aksit szóval ígyis-úgyis használhatatlan.
Navigon ami elmegy, de nem nyerte el a tetszésemet... próbáltam még a CoPilot-os is annó, az se tetszett...
iOS-re meg nézem van választék bőven pl. iGO Primo ami nálam magasan a legjobb. Ilyen nincs droidra... és szerintem már nem is lesz. Viszont HTC-nek nagyon jó gyári navija van, csak az meg sajnos Magyarországon nem megy, legalábbis múltkor még így volt azt lehet változott azóta...
máyköl: Óóó hát igen, az anyagminőség a másik, ami vicc a Samsung-nál én nem is értem miért nyomatják annyira ezt az irányvonalat. Vékonyság, könnyűség = műanyag. Legrosszabb szerintem, hülye voltam, hogy megint a Samsung-nak adtam a pénzem, de hála istennek megjött az eszem és kijavítottam eme hibát.
Egyébként a Primo 60€, amit még majd le kell nyelnem, de szerintem beruházok, mert iOS úgyis marad egy darabig (max lesz másik telefon mellette). Warez kicsukva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest