Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz darál0w #28 üzenetére

Android-ra pl. nincs egy normális navi... van rá valami nagyon alap gagyi iGO, de mivel nincs optimalizálva nagyon szar. Pl. Galaxy S 2-n akik próbálták írták, hogy az aksit valami 40 perc alatt majdnem leszívja meg nem tölti elég gyorsan az aksit szóval ígyis-úgyis használhatatlan.:D Navigon ami elmegy, de nem nyerte el a tetszésemet... próbáltam még a CoPilot-os is annó, az se tetszett...

iOS-re meg nézem van választék bőven pl. iGO Primo ami nálam magasan a legjobb. Ilyen nincs droidra... és szerintem már nem is lesz. Viszont HTC-nek nagyon jó gyári navija van, csak az meg sajnos Magyarországon nem megy, legalábbis múltkor még így volt azt lehet változott azóta...

máyköl: Óóó hát igen, az anyagminőség a másik, ami vicc a Samsung-nál én nem is értem miért nyomatják annyira ezt az irányvonalat. Vékonyság, könnyűség = műanyag. Legrosszabb szerintem, hülye voltam, hogy megint a Samsung-nak adtam a pénzem, de hála istennek megjött az eszem és kijavítottam eme hibát. :D

Egyébként a Primo 60€, amit még majd le kell nyelnem, de szerintem beruházok, mert iOS úgyis marad egy darabig (max lesz másik telefon mellette). Warez kicsukva.

Új hozzászólás Aktív témák