Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
nos a telepites automatikusan van, de ehhez miert kell azonnali es vagy kotelezo restart? irja fel a valtozast, es varjon az engedelyre. mint sok ertelmes programnal. nalunk az ido 5perc default. azert ba...a meg az an...t aki eldonti helyettem a restartot. pl bekapcsolva hagyom nyaralasra, hogy tavolrol elerjem, aztan elso nap restart azt all login ablaknal. jo poen.
-
mephi666
nagyúr
ez van, ha teljesen automatikusan mennek a frissítések... úgy vettem észre, hogy időnként van olyan, ami megköveteli az újraindítást és, ha teljesen automatikusan feltelepül, akkor próbálkozik újraindítással... idióta ötlet nagyon, mert általában az emberek használják a gépet... (idegesítheti őket a folyamatosan felbukkanó ablak az újraindításról...) esetleg olyan munkát végeznek, amihez nem kell a jelenlétük és mondjuk ha egy több órás kódolás közepén kimegy az ember ebédelni, simán felmegy a frissítés, majd sír a rebútért... (el is végzi) aztán jöhet a bosszankodás...
megnéztem: úgy állítottam be, hogy csak értesítést kérek az új frissítésekről, de manuálisan telepítem őket... munkaidő vége előtt szoktam feltelepíteni mindig és kikapccsal együtt megkapja majd az áhított újraindítást is...egyébként múlt szerdán reggel elutaztunk 3 napra, de úgy hagytam a gépet, hogy a torrent mehessen... reggel mintha feltettem volna valami frissítést indulás előtt... szombaton hazaérve láttam, hogy csak újraindult a "rohadék", de szerencsére a kliens is elindult azonnal, tehát nem potyára ment a gép folyamatosan
-
PazsitZ
addikt
Szerintem is beállítás kérdése. A frissítéseknél gondolom a teljesen automata módszer van beállítva. Ha átállítod az "automatikusan letöltve, de én döntöm el mikor telepítem" opcióra nem lesz ilyen.
Nem akarom én védeni microsoftot, de ez inkább user error.
Max a default opción lehhet vitatkozni, h miért az, ami. De az meg pont az egyszerű userek miatt, a "legautomatizáltabb".
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden win fanatik megvádolt azzal, hogy hazudok, mert a windows soha nem indítja újra a gépet magától automatikus...
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest