Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Beowulf_78

addikt

válasz pisti #201 üzenetére

Nézd...többször elmondtam.De a kedvedért még1x elmondom. Szóltam nem 1x az itt portyázó flame-eket gerjesztő tagoknak, hogy ez nem az Ati 4870 Vs. GTX 260 topik! Te legalább tudod értelmezni az előző mondatot? :W Sőt hakos1987 és még rajta kívül többen is, minden idiótának elmondtak mert GTX260-at vettem, persze hogy Pisti barátomnak kinyílt a bicska a zsebében, és még rajta kívül több fórumozónak is. Hozzáteszem teljesen jogosan.Utána meg amikor jön egy modi, aki gerjesztette az egészet úgy állítja be magát, hogy idejött 1 szem magában és nekiestünk. :( Kezd elegem lenni, én fogom indítványozni a topik bezárását, mert látom te is csak a flame-re jöttél... :W Vagy írtál olyat mint 3870 tulaj, hogy "köszi, érdekes lett a teszt", vagy bármi hasonlót, ami a cikkel kapcsolatos flame nélkül? Rajtad kívül ezt már sokan megtették itt. Viszont rád nem emlékszem. :F Idejössz, menő vagy, fenyegetőzöl a modikkal, holott a flame-re jöttél. Miért? Mert olyan dolgokkal vádolsz amik evidensek. Nem általánosítottam, csak nem írtam oda hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert mindenki tudja aki itt volt, hogy kik a dologban az érintettek.Vagy az a gond hogy szúrja a szemedet a teszt? Vagy így nV tulajként már unszimpatikus vagyok? :B

ui: ha veszed a fáradtságot és megnézed, aki normális volt annak normálisan reagáltam, legyen Ati vagy nV tulaj, mert túlságosan nem számít. Nálam. Viszont nem vagyunk egyformák. :U :B :(

Aktív témák