Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Nézd...többször elmondtam.De a kedvedért még1x elmondom. Szóltam nem 1x az itt portyázó flame-eket gerjesztő tagoknak, hogy ez nem az Ati 4870 Vs. GTX 260 topik! Te legalább tudod értelmezni az előző mondatot?
Sőt hakos1987 és még rajta kívül többen is, minden idiótának elmondtak mert GTX260-at vettem, persze hogy Pisti barátomnak kinyílt a bicska a zsebében, és még rajta kívül több fórumozónak is. Hozzáteszem teljesen jogosan.Utána meg amikor jön egy modi, aki gerjesztette az egészet úgy állítja be magát, hogy idejött 1 szem magában és nekiestünk.
Kezd elegem lenni, én fogom indítványozni a topik bezárását, mert látom te is csak a flame-re jöttél...
Vagy írtál olyat mint 3870 tulaj, hogy "köszi, érdekes lett a teszt", vagy bármi hasonlót, ami a cikkel kapcsolatos flame nélkül? Rajtad kívül ezt már sokan megtették itt. Viszont rád nem emlékszem.
Idejössz, menő vagy, fenyegetőzöl a modikkal, holott a flame-re jöttél. Miért? Mert olyan dolgokkal vádolsz amik evidensek. Nem általánosítottam, csak nem írtam oda hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert mindenki tudja aki itt volt, hogy kik a dologban az érintettek.Vagy az a gond hogy szúrja a szemedet a teszt? Vagy így nV tulajként már unszimpatikus vagyok? 
ui: ha veszed a fáradtságot és megnézed, aki normális volt annak normálisan reagáltam, legyen Ati vagy nV tulaj, mert túlságosan nem számít. Nálam. Viszont nem vagyunk egyformák.

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt hakos1987 és még rajta kívül többen is, minden idiótának elmondtak mert GTX260-at vettem, persze hogy Pisti barátomnak kinyílt a bicska a zsebében, és még rajta kívül több fórumozónak is. Hozzáteszem teljesen jogosan.Utána meg amikor jön egy modi, aki gerjesztette az egészet úgy állítja be magát, hogy idejött 1 szem magában és nekiestünk.
Kezd elegem lenni, én fogom indítványozni a topik bezárását, mert látom te is csak a flame-re jöttél...
Idejössz, menő vagy, fenyegetőzöl a modikkal, holott a flame-re jöttél. Miért? Mert olyan dolgokkal vádolsz amik evidensek. Nem általánosítottam, csak nem írtam oda hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert mindenki tudja aki itt volt, hogy kik a dologban az érintettek.Vagy az a gond hogy szúrja a szemedet a teszt? Vagy így nV tulajként már unszimpatikus vagyok?