Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
balazs1022
üzenetére
eleve ott "buktál meg", hogy nem hallasz mp3-flac között difit...
még a 320kbps highQuality kódolású MP3 (flacról) jól hallhatóan művi, 16kHz felett ne keress semmit se...az igazi élmény 192kHz/24bit master wave anyagokról jön le, természetesen olyan DAC-kal és fejhallgatóerősítővel kiszolgálva... konkrétan befosol annyira megfoghatatlanul tökéletes.
-
törölt tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Az inkább 0220 lesz. Soha nem számított igazán jó hangkártyának.
-
winhate
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Legegyszerűbb próba ,tekerj a rádión Jazzy 90.9 -re.
Na ott kijönnek a hangok rendesen.Tegnap este majd berosáltam olyan hangokat hozott ki a füles.
Pedig csak mobilon keresztül hallgattam. (sk17i) -
winhate
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Hamar elolvastad

Amugy nem mind1 miről hallgatod a zenét.
Pc alaplapi hangkártya (fos) vagy esetleg valami profibb hangkártya.
Mobil , mp3-flac player , Dac , Cd , stb... -
.DLL
veterán
válasz
balazs1022
üzenetére
Ennek az ára igencsak tükrözi a hangját, tehát nem csináltál rossz vételt, de ne akarj ebből többet, mert a világ zárva marad előtted (és ne egy roszabb hangú IEM-ből, vagy MM-os Beats-ekből következtess mobillal meghallgatva) hangban nagyon sok jobb fejes van, akár a Maxell Pro Studio-val kezdve, vagy a szemléletváltó Philips SHP-5401, aminek szintén vannak hibái, de 8e Ft-os áráért olyan kapukat nyit ki, ami 50e Ft-ig előrevetíti, hogy mi minden lehetséges még egy fejhallgatótól. Aztán persze ha meghallgat az ember mégmagasabb kategóriásakat akkor megint megért pár dolgot, hogy ahaa! Illetve tanul a füle, hogy mi minden lehetséges, mi mindent tud megkülönböztetni. Plusz beleszól a meghallgatásba a fáradtság, izgatottság, zaj, koncentrációs készség, emlékezet, stb-stb Én mindig azt mondom, hogy egy meghallgatás nem meghallgatás, de még kettő is véleményes.
-
winhate
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Hali
Elősorban ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
a_zene_hallgatasa_es_az_evtizedes_megszokasaink
Ami a lényeg volt a cikkben:
"Próbálom úgy megtartani a zenét, ahogy van. Nem avatkozom közbe buta equalizációkkal. Nekem az az elvem hogy tartsuk meg azt, ami van, ésszerű határokon belül. Nem fektetek bele túl sok energiát, inkább élvezem a zenét, hisz ez a lényeg."
Remélem ebből leszűrted a lényeget.

-
Nigér
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Hááát...

Odaadtam faternak de ő sem használja, öcsém vett egy ugyanilyet de nála sem látom azóta, csak a régi, jól bevált Pana fejesét használja
-
Nigér
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nekem volt ilyen.
Eléggé mélytúlsúlyos de a rosszabbik fajtából, rátelepszik az egész zenére, legyen bármi is az.
Az anyagminősége és összeszerelése pedig... ha csak ránéztem már attól yekergett az egész...
Be is kúrtam a szekrénybe, ne is lássam
-
Geller72
veterán
válasz
balazs1022
üzenetére
Lehetnek (fülre) meglepően jó darabok, de a beltartalomtól azért ne ájulj el. Mondjuk én már hallottam elég sok sennheisert szarul szólni..
. Ez meg egy másik véglet..viszont a cikkben említett típus nem ez a kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Ez meg egy másik véglet..viszont a cikkben említett típus nem ez a kategória..