Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sztem már korábban is olvastam, de hnap elolvasom még1x. Am tényleg érdekel a téma, meg a zenehallgatás.
Azért próbálgatom a boltokban a fejhallgatókat h én is megtapasztaljam, azokat amiket írtok, h mennyi részletet tudnak megszólaltatni ezek a fejesek. De sztem ezekhez nekem nincsen hallásom így beérem a mezei eszközökkel.Meg most rosszul is esett h egy általam jól muzsikáló fejesről nem sok jót írtatok, hiába hasonlítottam össze drágább fejhallgatókkal.
Samsung Galaxy S3. Wolfson Chip-es a DAC van benne. Meg feljebb feszültségeltem. Több hangerőt tud kiadni magából torzítás nélkül. Hangkártya meg SBlive! 2020. Zene meg 320 kbit vagy Flac. De a Flac-ban sem hallok különbséget ezért javarészt beérem az mp3-mal is
-
vodkaboy22
addikt
Sajnálom de magán raktár

És feljebbi hozzászolónak csak annyit :
Én is írtam hogy lehet ebay-en venni chinaPárnát is. De teljesen más hangot fog adni mint a beyer párna. Ezzel együtt kell élni. Én is rendeltem 2 félét. Olyan érzetűek voltak mint a superlux párnák, olyan hangot is adtak...
Ebbe nincs semmi blackmagic. MInden ami füled és a hangszoró között van az módosít a hangon. Egy rossz párna ami nem megfelelő anyagokból van nem képes olyan hangra mint egy profi párna aminél még az oldalszélek varrását is belülre teszik hogy ne legyen rezonancia... -
Geller72
veterán
Simán találsz kínai shopokban. Pont minap volt téma egy hasonló párna az ebayes kütyük kis pénzért topicban, ebben a hsz-ben..
. Ez mondjuk konkrétan a sony mdr-re lett rendelve majd 800 forintért, de a lap alján látható, hogy gyak. bármire találsz. Keresőszó: ear pads.
Elsőre a beyerdynamicra ezt dobta..
. Remélem, ráérsz ma este...
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Azért próbálgatom a boltokban a fejhallgatókat h én is megtapasztaljam, azokat amiket írtok, h mennyi részletet tudnak megszólaltatni ezek a fejesek. De sztem ezekhez nekem nincsen hallásom így beérem a mezei eszközökkel.

. Ez mondjuk konkrétan a sony mdr-re lett rendelve majd 800 forintért, de a
.