Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs1022

őstag

válasz Nigér #61 üzenetére

Akkor szólj ha nem kell az egyik vagy mind2. Mert az egyiket én is faternak szánnám. Otthon van egy olyan füles aminek Urban-ear a neve. Azt tesóm úgy vette h sokat olvasott utána. Kb azzal tudtam a legjobban összevetni (mert mind2, mindig kéznél van) és ott se hallok különbséget. Am a telefonban Wolfson chip van, meg felfeszeltem egy kicsit, h nagyobb teljesítményre legyen képes. Tehát ilyen téren nem hiszem h hiányosság lenne. Ugyanazt az 1 zenét teszteltem az összesen.

(#62) winhate:Mint írtam, kerültem az EQ-t. Kipróbáltam más beállítással, de az alap beállítás volt normális.

(#63) .DLL: Te is próbáltad ezt? Am nem vagyok híve a beats-nek. Sok sony fülesem volt már, persze drágább is. MDR-ex50. Most sima ex10 lp gyűrök, de ugyanaz a hangja. Talán majd 1x egy soundmagic e30-at fogok venni. De sonykhoz képest a maxell hangja fényévekkel messzebb van. Kevesebb hangerő is nagyobb élményt ad a zenehallgatáshoz. Meg amit észre vettem h csak anyaghasználatban és dizájnban vettem észre különbséget a drágább modellekhez képest. Ilyenkor meg főleg azt érzem h kár volt a drágábbat megvenni mikor ez is elég mindenre.

Új hozzászólás Aktív témák