Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Az igazán jó hangmérnök/producer nem dohányzik, mert az káros az egészségre, hanem fél-egy óránként magától is szünetet tart, és ez alatt egyéb zenéket hallgat

A hiba releváns volt. A producer vette észre a problémát másnap, nem tudta pontosan elmondani, mi a gondja, de mivel kapcsoltam, azonnal meg is találtam a hibát. A fázishiba-kereső plugin rögtön vissza is jelzett, hogy a fázis súlyos dögrováson van a vokál tracken.
-
krichd1
addikt
"Erre értem, hogy részletes, hogy bármilyen hangos is valami, mellette megmaradnak a halk részletek is."
Ezt nevezik jó dinamikának. Ehhez persze kell egy bizonyos szintű tisztaság is, ami a Dt770 Pro-ban megvan.A 10kHz körüli kiemelés sok fejhallgató hangjában megtalálható, szerencsére nem mindben, árkategóriától függetlenül. Nem önmagában a kiemeléssel van a problémám, mivel az emberi hallás nem egyenletes, ezért korrekciózni kell, ezzel tisztában vagyok. A túlzott, drasztikus kiemelés, ahogy fentebb fogalmaztam, inkább a kellemetlen zenehallgatási szempontból. Persze stúdiós felhasználás során bizonyos esetekben előny is lehet.
-
PAtr0n
addikt
-
vodkaboy22
addikt
Különben már anno a potkeksz alkalmával amikor a fejedre vettél egy dt770-et és mondtad hogy huuh itt van fent lent jobbra ballra is tér, már éreztem hogy tetszik.
De adok egy jó tanácsot. Ha tudsz szerezz be több féle párnát is (bőr, fekete plüss stb), nagyon erősen lehet változtatni a hangját a fejesnek így! (Pl ebay-ről ki lehet próbálni utángyártottat is, de rengeteg régi csomagolt nem használt párnát is lehet kapni 1-2-3 ezerért. Nekem van vagy zacskó 10-15 pár párnám. Egy hifi szerelő bácsitól vettem anno 8k-ért... )
Pl a Bőr több mélyet hozz ki (Szerintem így is kevesebbet mint az M50, vagy legalábbis azért mondom ezt mert az M50-ben csa mély van és más semmi...), de a közepe is jobb. Fekete DT331-hez való plüss meg komoly élharcos középben. Amit leírtál az tipikus a fehér gyári új plüssre vonatkozik, de van vagy 3 másik féle fehér plüss... Pl Ha beszerzel egy DT990Edition fehér plüsst akkor kiegyenlítettebb hangzást kapsz. (Sokkal puhább is mint a DT770 fehér plüsse.)Csak tippek

-
.DLL
veterán
Egyikük sem NC-s, elektronikás.
A fejhallgató részük ugyan az, csak a kábel más, a K551-nek 1 méteres mikrofonos (TRRS jack) a kábele mobilokhoz, de egy TRS aljzatban annál is egyenes az út a hangszórókig. 
Viszont az, hogy a DT770 Pro-t már ismerted, ez jogos indok, én sem vennék fejes meghallgatás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DXRACER Prince L gamer szék
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fejhallgató részük ugyan az, csak a kábel más, a K551-nek 1 méteres mikrofonos (TRRS jack) a kábele mobilokhoz, de egy TRS aljzatban annál is egyenes az út a hangszórókig.