- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sztem már korábban is olvastam, de hnap elolvasom még1x. Am tényleg érdekel a téma, meg a zenehallgatás.
Azért próbálgatom a boltokban a fejhallgatókat h én is megtapasztaljam, azokat amiket írtok, h mennyi részletet tudnak megszólaltatni ezek a fejesek. De sztem ezekhez nekem nincsen hallásom így beérem a mezei eszközökkel.
Meg most rosszul is esett h egy általam jól muzsikáló fejesről nem sok jót írtatok, hiába hasonlítottam össze drágább fejhallgatókkal.
Samsung Galaxy S3. Wolfson Chip-es a DAC van benne. Meg feljebb feszültségeltem. Több hangerőt tud kiadni magából torzítás nélkül. Hangkártya meg SBlive! 2020. Zene meg 320 kbit vagy Flac. De a Flac-ban sem hallok különbséget ezért javarészt beérem az mp3-mal is
-
balazs1022
őstag
Akkor szólj ha nem kell az egyik vagy mind2. Mert az egyiket én is faternak szánnám. Otthon van egy olyan füles aminek Urban-ear a neve. Azt tesóm úgy vette h sokat olvasott utána. Kb azzal tudtam a legjobban összevetni (mert mind2, mindig kéznél van) és ott se hallok különbséget. Am a telefonban Wolfson chip van, meg felfeszeltem egy kicsit, h nagyobb teljesítményre legyen képes. Tehát ilyen téren nem hiszem h hiányosság lenne. Ugyanazt az 1 zenét teszteltem az összesen.
(#62) winhate:Mint írtam, kerültem az EQ-t. Kipróbáltam más beállítással, de az alap beállítás volt normális.
(#63) .DLL: Te is próbáltad ezt? Am nem vagyok híve a beats-nek. Sok sony fülesem volt már, persze drágább is. MDR-ex50. Most sima ex10 lp gyűrök, de ugyanaz a hangja. Talán majd 1x egy soundmagic e30-at fogok venni. De sonykhoz képest a maxell hangja fényévekkel messzebb van. Kevesebb hangerő is nagyobb élményt ad a zenehallgatáshoz. Meg amit észre vettem h csak anyaghasználatban és dizájnban vettem észre különbséget a drágább modellekhez képest. Ilyenkor meg főleg azt érzem h kár volt a drágábbat megvenni mikor ez is elég mindenre.
-
balazs1022
őstag
Sztem meg pont h nem mászik rá. Lelegelőszőr nagyon erősnek éreztem a közép tartományt, főleg az inear-hez képest, ezért V karakterisztikát állítottam be az EQ-ban, de rájöttem h így nem igazán kiegyenlített a hangja. Hát kinek milyen a füle
. Mennyiért adod? Megveszem! De amugy tényleg nem szólt rosszabbul mint a többi füles. 2 emberre is ráaggattam ezt meg a legdrágábbat. De ők sem hallottak különbséget. Bár ők sem értenek hozzá, hozzám hasonlóan.
Jah, am recsegős az anyaga, de ha már a fejeden van akkor nem recseg. -
balazs1022
őstag
Hát ez is "Studio" fejes méghozzá Home Studio.. XD. Én sem vártam sokat tőle. De nagyon meglepett, igaz lehet h botfülem van. Ezért is érdekelne egy hozzáértő. Nekem a maxell-ekről ami is jó véleményem van. Anno mikor kezdtek elterjedni az In-ear fülesek, akkor is többet nyújtott nekem mint a 2x annyiba kerülő sony. Vagy adathordozók közül pl xbox360 játékírásánál is jól teljesített a Verbatim mellett. Most meg ez... Nekem a 2 év gari is sokat számít.
Amugy in-ear párti vagyok. De ez teljesen más kategória. Tényleg a terekben van különbség. Az is meglepő h az EQ-ra milyen érzékeny tud lenni, ellentétben az in-earrel. Ehhez a maxell-hez pl nincs is beállítva EQ, mert így pont jó.
-
balazs1022
őstag
És ILYEN van valakinek?
Am nekem ilyen van. Nem fejhallgatót indultam venni az MM-be. De mikor kíváncsiságképp kipróbáltam az összeset ami ki volt rakva, meglepődve tapasztaltam, hogy a legolcsóbb milyen jol szol. 3400 ft volt az ára. A legdrágább ami ki volt rakva 65 ezer ft.ba került és nem szólt jobban...Így nem tétováztam, ment is a kosárba. Nagyon kényelmes, belefér az egész fülem. halkan is dinamikus. Jó sok mély van benne, agybadugós füleshez képest nagyon pengetős a gitár hangja, 5m kábele van és 2 év gari.
Vmi szakinak véleménye erről a fejesről?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy tonna basszust kérek! Kettő lett, maradhat? - Avagy egy fejhallgató értékelése a saját környezetében.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest