- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
válasz
alienco #2988 üzenetére
Igen, en is ugy csinaltam. Nem tudom honnet vettem a system resetet. Nem nagyon hasznalom a twrp-t ezert a tevesztes. Igazabol attol feltem, hogy valami visszafordithatatlan karosodas erte a particiot es ezert csinalta. De akkor ezek szerint nem egyedi dolog.
Ez esetben lehet megis megkiserlek egy ujabb erndeszert felrakni. Olyat stabilban ami tartalnaz magyar nyelvet, hinnet lehet letolteni, illetve mi a neve? Eu vagy a global tartalmaz magyar nyelvet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest