- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
vegyszer #3268 üzenetére
Szia!
Mivel ez a topic erősen halott, így inkább privátban.
Van egy Redmi Pro a fiókban, jelenleg nincsen használatban. (3/64 GB, Helio X25)
Az eu -s béta utolsó verziója van rajta (2018.04.26 -ai), az is 6-os android, sajnos itt megállt a frissítés
.
Itt találod ezt a romot:
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/8.4.26/Nem igazán értem a kérdésedet, de talán arra gondolsz, hogy telepítéskor a rom felteszi a gyári recovery -t? Szerintem azt csak a gyári (kínai dev v. stabil ) romok szokták elkövetni, az eu -s romok békén hagyják a TWRP -t. (Másik Xiaomi -n /Redmi 5 Plus napi használatban/ semmi gond nincsen telepítések után.)
Ha már rajta van a TWRP, akkor simán felteheted az új romot (ha jól látom ez a legutolsó stabil eu -s rom?), előtte csinálj mentést a működő rendszeredről a TWRP alatt. Amúgy a béta eu -s is felmehet nyugodtan, minden frankón működik rajta. Sajnos nincsen és úgy tűnik nem is lesz újabb MIUI változat ehhez a telefonhoz
. (Nem szabad MTK procis készüléket venni, a Snapdragonoknál évekig megy még némi fejlesztés az XDA -n.)
-
alienco
csendes tag
válasz
vegyszer #2942 üzenetére
Köszönöm, ez teljesen jó megoldás (kipróbáltam), még gyorsabb is, mintha először az sms-el elutasító csúszkát kellene fölhúznom.
Ha a bluetooth kihangosítás alatt nem működő proximity-t is be lehetne kapcsolni, maximálisan elégedett lennék a telefonnal. Így zsebben néha megnyomódik a némítás, mert beszélgetés alatt aktív a képernyő. -
ace05
senior tag
válasz
vegyszer #2845 üzenetére
Elején próbálkoztam a legfrissebb fastboot (05.11) romokkal.
1. Először dev, utána twrp majd eu-s rom. Nem sikerült.
2. Miután megint produkálta a hibát, megint megpróbáltam a 1. pontban leírtakat. Nem sikerült.
3. Felraktam a legfrissebb stable-t, azzal is produkálta a hibát. I
4, Rajta volt a gépemen a 11.24-es dev fastboot rom, megpróbáltam azzal. De itt is produkálja. És itt véletlen bepipálva hagytam a clean all and lock pontot. -
dimi11
csendes tag
válasz
vegyszer #2773 üzenetére
Távol áljon a szándék, hogy bárkit megbántsak, de ilyen sz.....t én nem is raknék a telomra. Ilyen erővel akár "műgyantába is önthetnénk" vagy szilikonba! Szerintem átlagos használat mellet elég egy vékony jó minőségű folia a "karcok ellen"! Az egyik ismerősömnek az ablakpárkányról sikerül pulóverestül lerántani és a kijelzője így is berepedt a "bepokhálósodott üvegfolia" alatt.
-
aytukabozs
addikt
válasz
vegyszer #2120 üzenetére
Ha jó ideiglenesen olyan ami el van szabva, ilyenem már több is van, több eladótól... :/
Adminnak: NEM hírdetés, ingyen adom!
szerk.:
Na míg ezt megírtam, csinált egy újraindulást a teló.
Nem mondom hogy örülök.... -
smithsys
aktív tag
válasz
vegyszer #2095 üzenetére
Ha kihajtós tokot vettél rá neki akkor szerintem is kell az üveg, mert ugye az a tok a legalattomosabb. Sajnos ez is gömbölyített ahogy atyukabozs és aztán később Te is jól láttad. Nekem nem szimpi. Az utolsó normális telóm egy X600 volt, arra feldobtam egy mofit és szinte nem is látszott rajta.
Akkor próbálj be egy színezett keretest, hátha... mondjuk nekem ezek annyira nem tetszenek.
Egyszer egy S6 Edgen láttam egy ilyet, de vagy az üveg nem volt pontos, vagy rosszul volt felrakva, olyan érzésem volt mintha lenne egy kis légrés a két üveg között. Egyrész borzasztó gagyi hatást keltett, másrész érzéketlenebb is lett töle.
Én maradok üvegtelen és inkább nem teszek semmit a teló mellé a zsebembe. Egyébként jó minőségűnek tűnik, még egy darab karc sincs rajta. -
smithsys
aktív tag
válasz
vegyszer #2092 üzenetére
Szevasz jóuram! Régen láttalak. Talán a G4S vagy az A820 idején.
Néztem én is az üvegeket rá, de ezekkel a 2,5D-s üvegekkel jól elcseszték a lehetőségeket ( ugye nem érhet ki a széléig ). Nekem az RN3 Pro-n van, de olyan idétlenül néz ki rajta, hogy úgy döntöttem ezt nem csúfítom el vele, inkább vigyàzok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest