Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liliom9
tag
A jóváhagyás már régen is így működött. telefonon és órán is jóvá kellett hagyni (Nálam legalábbis mindig). Aki értesítés gonddal küzd az új alkalmazásnál (Viber, Messengesr stb. üzeneteket nem jelzi az óra), az nézze meg az értesítések engedélyezése (Passwords & security - Adatvédelem - Különleges alkalmazás-hozzáférés - Hozzáférés értesítésekhez) beállítást. Valamiért a frissítésnél ezt visszavonta. Miután újra engedélyeztem jó lett.
(Köszönet az Amazfit Pace topikban "nababika" fórumtársnak)
Az adatok szinkronizálása az új alkalmazásban nálam jó. Mindent átvitt. Nem kellett leválasztani és újra párosítani az órát.
-
Liliom9
tag
Az értesítések sem jönnek át az új verzióval. Nekem is ment vissza a régi.
-
Liliom9
tag
válasz
Vincent.Vega #3617 üzenetére
Simán eltávolítható az alkalmazások közül is és a Play Áruházban is (fejlesztői ROM esetében biztosan).
-
Liliom9
tag
Ha a webáruházban vetted, akkor a rendelésnél vagy egy "Visszáru" menüpont, ahol lehet kezdeményezni. Aztán email-ben felveszik veled a kapcsolatot és írják a lehetőségeket. Lehet személyesen (Bp. Cedlédi út Stavmat irodaház) és postán is.
Mindent leírnak és velem nagyon korrektek voltak.
-
Liliom9
tag
Egy kis pozitív tapasztalat. Xiaomishoptól vettem az órát. Kifogástalan módon intézték a garanciában történő cserét. Javítani nem lehetett, így küldték az új órát. Kicsit több, mint 1 hónap volt a teljes folyamat.
Aki itthonról szeretne ilyen órát, annak bátran ajánlom a fenti weboldalt.
-
Liliom9
tag
1 hét használat után néhány gondolat:
Akkumulátor idő jobb, mint az amazfit 1-en. Nekem a Pace 4 napnál többet nem bírt (folyamatos pulzusmérés, folyamatos értesítések, heti 3-4 alkalommal 50 perc GPS (futás). A Stratos kb., ugyanezen felhasználással 5 napot bír, de legalábbis nagy biztonsággal tudja a 4-et. Úgy érzékeltetném, hogy a Pace 1 nap átlag 25 %-ot merült, míg a Stratos 18-22 %-ot. Ez persze még változhat.
A funkciók kb ugyanazok, a menü elrendezés kicsit más. Nekem kifejezetten jó, hogy manuális gombok is vannak. Mind funkciókban, mind pedig kinézetben számomra több ezzel az óra.
Megbízhatóbb a csuklófordításra aktivizálódó kijelző világítás, és az érintésre reagálás is mintha érzékenyebb lenne.
-
Liliom9
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Stratos és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. Sokkal komolyabb kinézetű óra mint az előd (Amazfit Pace, melyet kb 1 évig használtam).
Ha lesz több tapasztalat, akkor majd írok, most még frissek az élmények .... Szerintem kell 4-5 töltési ciklus, illetve néhány sporttevékenység mire az akkuidőről érdemben nyilatkozni lehet.
24 óra után 84 % a töltöttségi szint, folyamatos pulzusméréssel,értesítésekkel (de sport, azaz GPS használata nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest