- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman01
tag
-
atikó
őstag
ezt azonnal megveszem, mihelyst forgalomba kerül!
egyébként ezt akartam: [link]
-
Enci1983
senior tag
válasz
Cyberpunk #24 üzenetére
Hehe, ez vicces. Audiofil sosem hallgatna mobilról zenét. Ahogy egy profi fotós sem telóval kattogtat, vagy ahogy egy festő sem tableten festi meg élete remekművét. Akkora baromságot írtál most hogy fáj. Viszont aki sportol, kocog, kerékpározik annak faszán praktikus ez a headset, nem kell a zsinórral szuttyognia és a kijelzője is elég nagy ahhoz hogy ne hunyorogva kelljen néznie hogy ez most mi akar lenni. Tehát aki audiofil nem mobilon hallgat zenét, mert ahhoz még egy headset sem nőtt fel.
-
Sanyi.mTs
addikt
zenehallgatásra milyen bt fülest ajánlanátok 10-13k-ig? (samsung s2-vel használnám)
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
zsirfecske #43 üzenetére
"így pedig normális ember nem indul futni vagy biciklizni, mert az első sarkon elcsapják."
És akkor a süketek ne is fussanak, meg biciklizzenek, mert nem hallják, ha jön egy autó? Amúgy meg autót is vezethetnek, mert szerezhetnek jogosítványt. Ezek után szerintem nem állja meg a helyét a véleményed. Ha az ember bedugja a fülét, akkor figyeljen oda jobban a környezetére. Engem eddig kétszer ütöttek el majdnem, egyik esetben sem volt bedugva a fülem, és csak az egyikben voltam figyelmetlen, a másikban az autós volt szabálytalan (index nélkül kanyarodott balra, ahol én át akartam kelni az úttesten, zebra nincs egyáltalán azon az útszakaszon, valamint telefonált is.)
Az NFC gondolom úgy működik, hogy egyszer bekapcsolod, és úgy marad, amíg ki nem kapcsolod. És elméletileg alig fogyaszt, tehát nem fogja úgy lemeríteni, mint ha a bluetooth-ot hagynád bekapcsolva. Így viszont egyszerű a dolog, ha párosítani akarod, csak összeérinted, és bekapcsol a telefonon és a fülesen is a bluetooth és már párosodtak is. Legalábbis így lenne értelme. És elvileg erre van kitalálva, ha nem így oldották meg, akkor már felejtős.
Én tudnám élvezni az ilyen jellegű kis kényelmi funkciókat, de pl zenét én is inkább vezetékes megoldáson használok. De amit felvázoltam cucc az előző hozzászólásomban már érdekelne is, mert akkor meglenne a jó minőségű zenehallgatás, és mellette a telefont is fel tudnám venni.(#44) Barthezz2: Minden szavaddal egyetértek. Kivéve, hogy azért akad olyan telefon, amin érdemes már zenét hallgatni, de nagyon kevés sajnos, mert a gyártók nem foglalkoznak vele, épp azért, mert az emberek nagyobb része nem igényli, vagy nem tudja, hogy igényelné.
(#46) DaveJr: Szerintem pont nem erről szólt a vita.
-
Brock Samson
csendes tag
Nincs semmi baj MW600-zal, de persze nem ennek alapjan fog az ember osszahasonlito elemzest kesziteni Solti és Bernstein Mahler 8. szimfoniairol.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
tom956ster #45 üzenetére
az MW600 nagyon jó, nem fogsz benne csalódni, addig vedd meg, amíg ki nem futtatják. mondjuk ha ez lesz az utódja, akkor nem hiszem hogy rosszabb lesz nála.
jó lenne tudni, hogy milyen hangkeltő van ebben és az MW600-ban. lehet jobb... akkor tuti cserélek.
(#46) DaveJr: +1
-
DaveJr
őstag
Azt hiszem ez pont ehhez a vitához illik
vmennyire
-
tom956ster
aktív tag
Nem ismerem ezt a modellt, csak annyit látok az árán, hogy drága. Nekem egy Nokia bh-505-öm van, nyűgös a kezelése, de alapvetően tetszik, kissé a basszusra van hegyezve.
Ellenben, nagyon elgondolkodtam egy olyan eszközön, amivel az otthoni hifire tudnám bt-vel a zenét ráerőltetni. Egyszerűbb lenne, ha nem kellene a tabot kanóccal csatolni, hanem mehetne bt-vel. Tudom a hangminőség veszik, de cserébe jön egy nagy adag kényelem. Elsőre az MW-600 jutott eszembe, + egy jack - RCA átalakító. Szerintetek? Van jobb ötlet azonos áron? A Htc-nek van egy ilyen kütyüje, de ez is drágább mint az MW-600... (nekem is Htc tabom van, bár ez mindegy). Van valami jó javaslatotok? Tudom ezt nem itt kellene kérdeznem, de most ez volt a leg kézenfekvőbb... -
Szerintem teljesen felesleges összeveszni a vezetékes vagy vezeték nélküli BT füles dologban. Az emberek java 1-2k-s fülessel hallgat zenét, őket se zavarja a a minőség, vagyis inkább annak a hiánya..
Aki minőségi zenére vágyik, az nyilván nem vesz BT fülest, hanem vesz az árán egy jobb fejhallgatót. De erre meg még mindig azt mondom, hogy akkor nem is telefonon fogom hallgatni, mert a jó füles önmagában még úgy sem elég.
Akinek van rá pénze, és nem szeretne vezetékekkel bajlódni, az meg vesz egy ilyet.Nálam egy dolog miatt esik ki az ilyesmi: nincs kedvem még ezt is naponta tölteni.
Van egy egyoldalú BT fülesem, telefonálni, meg PC-hez használni, hogy ne kelljen a géphez ragadni, meg van madzagos fülesem a telefonhoz, zenét hallgatni, és mindenki happy -
zsirfecske
addikt
válasz
kolosanyi #37 üzenetére
vicces vagy ezzel a neoprén karpánttal, régebben 1 évig én is használtam biciklizéshez de nem a füles miatt, hanem mert praktikus és kézreáll vele a telefon. viszont cserébe napi használattal még a drágább verzióknak is hamar szétmegy a tépőzárja és lehet újat venni. a kábel ettől még ugyanúgy zavar, sőt, szerintem még rosszabb mintha hátizsákból vinnéd ki a tarkódnál
amúgy meg az általad is feszegetett hangminőség teljesen off topic (megjegyzem a linkelt drótos, és sima fm rádió nélküli bt fülesek sem tartoznak szorosan a témához), mert a sonyericsson az mw600-al elég hiánypótló termék és a cikk tárgya annak az utódja. amúgy audiofil arcoknak úgysem kell fm rádió meg bt a kényelem miatt, mert az nekik másodlagos. ezért nem is értem miért kell itt írkálni látatlanban hogy ez a teljesen más célú termék milyen sz@r. (megjegyzem van egy akg-370-em és bizony néhány zene rosszabbul szól rajta mint az mw600-on
)
amúgy meg jellemzően a vájtfülüek szeretik minél jobban kizárni a külső zajokat, tehát vagy fejhallgatót, vagy nagyon patent bedugós fülest használnak. így pedig normális ember nem indul futni vagy biciklizni, mert az első sarkon elcsapják. bizony én ilyenkor egyik fülben használom csak az mw600-at, hogy megmaradjon a féloldalas hallás, de attól még más körülmények között nem árt ha szépen szól.
ugyanide tartozik az nfc, amit írtam is hogy szerintem praktikus is lehetne (feltéve hogy másra is használná az ember és megérne egész nap bekapcsolva tartani, valamint nem kéne feloldani hozzá a képernyőt, amivel kb értelmét is veszti az egész), de jelenleg biztos nem éri meg a marketing felárat.
-
mumk1
addikt
Én egy Sennheiser MM200-t használok már jó ideje és amire kellhet egy BT füles, arra teljesen megfelelő. Kényelmesen otthon ülve persze hogy jobb egy vezetékes, de sok helyzetben engem is zavar a logó kábel, ilyenkor előkerül a BT. Simán megfér egymás mellett mindkét megoldás.
-
kolosanyi
veterán
válasz
blackmajesty #40 üzenetére
Ez az MP3 lejátszós, párosítós megoldás jó egyébként. Valahol láttam már itt a fórumon, talán épp te írtad le, nem tudom, de tetszik az ötlet. Biztos meg lehetne valósítani. Viszont hogy nyomod le az emberek torkán? Az okostelefonok terjedésével sajnos egyre kevesebben vesznek lejátszót, pedig egy Clip+ is mennyivel jobban szól, mint az átlag telefon... (Pláne egy ilyen.) Ebből a topicból is látszik, hogy a nagy átlag pont tojik rá, hogy mennyire szól szépen a rendszere, szóljon, azt kész. Vagy ha érdekli is, nem hallgatott még soha igazán jó rendszerről zenét, ezért nincs összehasonlítási alapja. (És akkor letámadja azt, aki ellent mer mondani. Szeretem ezt a fórumot na...
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma NFC modullal, FM rádióval és távvezérlő funkcióval érkezik a japán gyártó legújabb Bluetooth fülhallgatója.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest