Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz gabo9201 #85 üzenetére

PCX egyáltalán nem "drága" az egyik legolcsóbb tud lenni a shopok között. Ipon ennél drágább, hol sokkal, hol ici-picivel. Viszont PCX-ben két flegma, töketlen életunt ember szolgál ki évek óta, akik miatt az élettől is elmegy a kedvem, és ha 4 embernél több van bent, akkor 1 órát kell várni, mire előkotorják a cuccot. Ráadásul már "vertek át" termékkel, nem azt kaptam, amire számítottam, és nem tudtam reklamálni.

Iponos garanciális kérdésekről tudok nyilatkozni: dolgoznak, mint a kisangyal. Sose értem, hogy lehetnek az enyémtől különböző, akár erősen negatív vélemények is, hisz nekem példaértékűen működött eddig a garanciáztatás, pedig nem egyszer voltam. Ha 20-an vannak, akkor is végzek 20 perc alatt, és a termékek árának függvényében(kábel...vga) lévő plusz (150...3000 forintos) diffi nekem megéri, hogy egy atombiztos garanciát kapjak a következő 2-3-5 évre(például pendriveot az 5-ik évben vittem vissza, szó nélkül cserélték). Évek óta már csak az iponnál vásárolok, nem véletlenül, talán a legjobbak a piacon. Ja, és azt nyomják a kezembe, ami az oldalon meg lett rendelve.

aram:

Én amikor utolsó forintjaimból vásárolok, mielőtt egy időre csóróság jönne, akkor az árérzékenység miatt szoktam a PCX-hez menni, de ilyenkor már estem pofára, úgyhogy leszoktam róla. Vagy ipon, vagy semmi. Esetleg aqua még néha jó, illetve olyan shop-ok, amik only képesek kiszolgálni, mert a keresett áru máshol nincs. Persze van még pár shop, ami weblap alapján és előben is érdemes, de ha iponban csak picit drágább a cucc, akkor általában nem megyek két helyre.

Új hozzászólás Aktív témák