- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Bjørgersson #30 üzenetére
Jó kérdés!
Adott esetben egy méretre vágott plexi, vagy üveglap is jó lehet, de be lehet szerkeszteni házilag valami porszűrőt is. -
Bjørgersson
félisten
Mivel lenne szerintetek célszerű a ház tetejét letakarni, hogy ne szálljon be a por?
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Bjørgersson #23 üzenetére
"épphogy befért az íróasztalba"
Ez nyomós indok egy nagyobb ház ellen!Igazából a másik kettő már inkább csak extrákkal szolgál ehhez képest.
(#24) syl5: Én sem értem, hogy mi a gondod a kábelekkel.
(#25) Ed3r_X_: Az Intel hűtő nekem sem a szívem csücske, de a tulajnak már az előző konfigban is olyan teljesített szolgálatot és semmi gondja nem volt vele, így nem igényli a normálisat.
Azt a pénzt inkább a memóriára költöttük, ezért lett 8GB.(#28) Juliuska: "az ilyen (asztai) házikókat már régen nem szoktuk hurcibálni"
Szerintem félreértettél. Senki sem akarja hurcolni. Az a lényeg hogy ami nehéz, abban van anyag, de ennél a háznál ez nem releváns kijelentés. -
Juliuska
senior tag
"...Alacsony súlya ellenére kiváló anyagminőség..." ezt az egy dolgot sosem értettem, az ilyen (asztai) házikókat már régen nem szoktuk hurcibálni...aki pedig igen, az szerintem másban gondolkodik...
-
kisfer
aktív tag
Ilyen házam van nekem is.
Meg vagyok vele elégedve, ajánlom mindenkinek. -
Ed3r_X_
nagyúr
Jó kis ház lehet
Viszont az az Intel gyári hűtő nagyon kilóg a sorból számomra
-
syl5
őstag
Rossz ránézni erre a házbelsőre.
Ha már van rá mód, legyen már rendes kábelmenedzsment, főleg ha cikkben szerepel. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Geri Bátyó #14 üzenetére
Nem tudom miért vagy mivel lennék előrébb azokkal a házakkal, amikor már ez is hatalmas, félig sincs pakolva. Arról nem is beszélve, hogy épphogy befért az íróasztalba..
-
solaris17
aktív tag
Nagyon szép ház, jó választás. Up neki
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
cheatergs #17 üzenetére
Íg már értem!
Tényleg nem mellékel a Corsair átalakítót. Új konfignál ez nem gond, de a régebbieknél valóban az.
A gomb nekem bejön. Nem vagyunk egyformák.
Nekem lehet, hogy azért tetszik, mert az én házamnak bazinagy rusnya gombja van, hosszú úttal és még kissé lötyög is. Az a szerencse, hogy az ajtó mögött van, így legalább nem látszik!(#19) sixpak: Ezt tényleg benéztem!
Mindjárt javítom is. Köszönöm, hogy szóltál!
-
haxiboy
veterán
Nagyon jó kis háznak tűnik, én most erősen gondolkozom egy 800D-n vagy 600T-n, formailag a 600T közelebb áll a szívemhez, kérdés elfér-e benne kényelmesen a Corsair H100i, egy CM Storm Scout II Advancedet váltana, sajnos ebben nem fér el normálisan csak a h80i, lehet hogy végül mégsem lesz új ház...hát most ezen töröm a fejem
de sem a ventillátort sem a radiátort nem tenném kívülre.
-
sixpak
nagyúr
Hi. Azt írod, hogy "az oldallapra további 2 ventilátor szerelhető, amennyiben nem az ablakos változatot választjuk"....nos, én az ablakost használom már jó ideje és az első dolgom volt berakni 2 Corsair AF120 quiet edition-t az oldalára.:-)
Ugyanúgy 7 ventilátort lehet belepakolni, mint a fém oldallaposba.
A cikk amúgy frankó....:-) -
cheatergs
senior tag
válasz
Geri Bátyó #9 üzenetére
Úgy USB3-as, hogy csak azt lehet rákötni a frontpanelre, tehát ha csak 2-es van az alaplapon, és nem mellékel hozzá az alaplapgyártó átalakítót (mert a Corsair nem), akkor lőttek az elülső két kivezetésnek.
A nyomógomb pedig összehasonlítva bármelyik eddigi házammal borzadály. Keményen oda kell neki nyomni, ám ennek ellenére is csak a hangos kattanásból lehet tudni, hogy kapcsolt, mert a járása kicsi, ráadásul belesimul a felületbe. Ha az ember nem néz oda, szépen végigsimogatja a ház felső részét.
Ismétlem, ettől nem lesz rossz a 300R; ez a legpatentosabb házikóm, csak a hibákat nem feledem!
-
Zsohi
őstag
Na igen a led-ek... Nem is értem, hogy hogyan képzelik ezeket a tervezőasztalon. Nekem egy multifunkciós D550-em van ami lámpaként is megállja a helyet, mint egy kib@szott atomvillanás
A kattintós bekapcsológomb meg egészen minőségi hatást kelt véleményem szerint, legalábbis a D550-en nagyon határozottan teszi a dolgát.
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #12 üzenetére
Nekem volt gondom, azért írtam, igaz az egy 550D
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
"Soha jobbat."
Ezzel azért tudnék vitatkozni (hogy ne szálljak nagyon el, Obsidian 550D, vagy 650D), de az kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában még nem találkoztam ennél jobb házzal!(#13) marcias: A 350D is kiváló ház!
A mi esetünkben az M-ATX nem játszott, viszont a legkisebb Carbide változat, a 200R is versenyben volt.
-
marcias
őstag
Nekem a 350D van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, szép, a kábelmanagement példás, a merevlemezeket szépen lehet rögzíteni. Igaz a 350D mATX ház, és nem _sokkal_ kisebb, de azért nagynak nem lehet nevezni, kényelmesen elfér bárhol. Ezen is elég határozott power gomb van, de nekem ez pont hogy tetszik.
A ledek meg egyáltalán nem vakítanak, korábban egy CM Cavalier-t használtam, na annak vakított...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Lolka Bolka #11 üzenetére
"Azért nőgyógyász legyen a talpán aki azokat a kártyahelyek fedőlemezeit tartó csavarokat kitekeri ha egy kicsit is meg vannak húzva."
Meg vannak húzva!Csavarhúzóval meg kell lazítani, de ha ez már megvan, akkor nincs gond. Valójában gyárilag ireálisan szorosak.
-
Lolka Bolka
aktív tag
Azért nőgyógyász legyen a talpán aki azokat a kártyahelyek fedőlemezeit tartó csavarokat kitekeri ha egy kicsit is meg vannak húzva. Nekem sosem szokott sikerülni egy hasonló házban
-
Bjørgersson
félisten
Hétvégén lesz két hete, hogy hozzájutottam egy ilyen házhoz használtan. Soha jobbat.
Engem sem a power led, sem a két első 14 centis venti nem zavar, a merevlemez sem rezonál, legalább 5°C-kal hűvösebb is a gép (játék közben akár 10 is!) az előzőnél (CM 335).
-
Geri Bátyó
addikt
Én az általad említett hibákból semmit sem tapasztaltam.
A power led valóban fehér, de nem vakít. Szerintem ez a képen is látszik. Maga a gomb finoman jár, de egyértelmű nyomáspontja van, ahol valóban kattan egyet, de ez szerintem teljesen normális.
A venti nyilvánvalóan hangosabb, mint a passzív üzem, de ettől függetlenül szinte néma.
Nálunk a vinyótartók nem lötyögnek.
A barátom előző háza egy Chieftec volt - amit írtam is a cikkben - és bár valóban masszívabb, nem jelentős a differencia."az előlap átalakító nélküli USB3-as"
Ezt viszont nem értem. -
cheatergs
senior tag
Én a Fractal Design külsőivel örökké unszimpatizáltam, a négyezerrel drágább Midi2 pedig a 400R-rel áll pariban, ahol már nem annyira egyértelmű a választás.
Nekem vannak bajaim a 300R-rel, kapásból a power led. Fehér és vakít (2x3-as szobámat lazán bevilágítja sötétben). Ráadásul a finom járás helyett tulképpen kattintani kell, ami hangos és érzésre is kellemetlen.
A venti hallható a teljes passzívhoz képest; az előlap átalakító nélküli USB3-as; illetve a vinyótartók lötyögnek, amit a Seagate bizony "ki is használ" (rezonál).
Amúgy frankó ház, bár nem annyira masszív, mint a kettővel ezelőtti Chieftec, de a sajátjaim közül ezt a legkényelmesebb szerelni. Ezért elégedetlenkedtem, mikor összerakták a gépemet, úgy küldték el. Egy PC-barkácsolónak ez kész sértés. -
Geri Bátyó
addikt
Akinek vettem, alapvetően "átlagos" igényű. Fontos a jó minőség, a tágas belső és a csöndes üzem.
A kábelmenedzsmentnél viszont a gumiharangokra nincs szükség, mivel tökéletesen el van dolgozva a lemez (márpedig a gumiharangot leginkább az élek eltakarása miatt alkalmazzák).(#2) ZewaDeluxe: "Mindazonáltal a cikk alapos, választékos és informatív."
Nagyon köszönöm!(#4) afterwhite09: Nem szereltem le a ház elejét, így ott is lehet porszűrő, de az biztos, hogy nem olyan könnyen cserélhető, mint az alsó, amit csak ki kell húzni hátrafelé.
(#3) dragonfx + (#6) Buci21: Nem az én gépem, én csak összeraktam. Konfig a következő: Gigabyte GA-H87-HD3, Core i3-4130, Corsair Vengeance DDR3-1600 CL9 2x4GB, XFX FX-777A-ZDF4 (HD7770 1GB), Samsung 840 EVO 120GB, WD RED 2TB, FSP Aurum Gold S 400W.
-
paleinho
senior tag
válasz
afterwhite09 #4 üzenetére
úgy értette, hogy a ház alján, csak a táp alatt van porszűrő.
nekem is ez a kuckó van -
afterwhite09
tag
A Kontrában azt írod, hogy csak a táp alatt van porszűrő... Nekem ugyanez a házam van, csak a plexi oldallapos és nekem elöl is van porszűrőm.
-
dragonfx
veterán
jo kis ház.
i7hez 7790ed van? -
LLKobe
veterán
Nem rossz, de én Arc Midi R2-t vettem volna.
4K-val drágább, de van gyári 3 csatornás ventiszabályzó, 2db mosható porszűrő, gyárilag 3db 14cm-es venti, sötétített plexi oldallap, 2db kivehető hdd keret, amiket több helyre is lehet szerelni a házban, és a kábelmenedzsment is szebben van megoldva gumiharangokkal.Persze kinek mire van szüksége, de sztem simán megéri a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mindent egybevéve egy igen jó minőségű, könnyen szerelhető, tágas házat kapunk a kb. 20.000 forintért.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- Samsung 2,5" Notebook HDD 1Tb eladó
- Sony PlayStation4 Slim 1Tb 2 kontrollerrel ajándék Uncharted Collection (1-2-3) játékkal eladó
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest