Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ihsahn
tag
Nem mondtam, hogy szar a skype, csak azt, hogy nem az igazi. De van akinek bejön, annyira nem használom.
Tangot nem ismerem, de a BBM még simán terjedhet, mert van annyira jó, hogy kipróbálják sokan.
Ha neked nem tetszik, ne tedd. Én javasolni fogom az ismerőseim között, az tuti. -
Ihsahn
tag
válasz
csakegyjoci #30 üzenetére
Netán használtad már? Szerintem nem... Tipikus sötét hozzáállás: jön vmi más, új, de nem kell kipróbálni, hanem egyből rásütni, hogy felesleges...
Tegyük gyorsan hozzá, hogy a viber abszolút nem megbízható, pl. hívtam egy havert, nálam kicsengett, nála semmi... Lassította a telót (S Advance) nem kicsit, lefagyott, stb...
A skype sem az igazi.
De te maradj ezeknél nyugodtan. Majd lesz más, aki használja..."A BBM ugyebár a BlackBerry saját üzenetküldő rendszere, mely most már videótelefonálásra (és ebből adódóan nyilván telefonálásra) is alkalmas, percdíjak nélkül, adatot használva. Mind WiFin, mind mobilhálózaton működik, beszélgetés közben pedig úgynevezett HD-hangot nyújt. És tényleg, a hangminőség egyszerűen döbbenetes, ilyet még egy készüléknél sem hallottunk soha." (Bocha a Z10 tesztjében.) Ennyire szar a BBM...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest